Vestea zilei de la Lidl: se întâmplă în toate magazinele, toți românii trebuie să afle

Vestea zilei de la Lidl: se întâmplă în toate magazinele, toți românii trebuie să afle

Lidl a venit cu o veste importantă chiar la început de săptămână. Dacă ești atent, poți profita din plin de toate aceste oferte pe care magazinul le pune la dispoziție.

Odată cu debutul săptămânii, Lidl a lansat și noul catalog. E vorba de cel activ din 7 septembrie și vorbim de-o mulțime de promoții pe care retailerul le oferă. Cea mai tare categorie ar putea fi Promoții la bax, unde iei foarte multe produse la preț mai mic. De exemplu, 10 kile de zahăr costă doar 31,43 lei. Iar 6 sticle de oțet de vin costă doar 9,96 lei. Mai există și detergent automat Lel, 5 bucăți la 39,96 lei.

Lidl a anunțat însă că are și mărcile tale preferate la prețuri bune. Aici e vorba, de exemplu, de chipsuri Doritor la 3,09 lei, dar și bere blondă Birra Moretti la 3,49 lei și 3 sticle de Peroni la 17,99 lei. E ofertă și la înghețată cu caramel și vanilie Haagen-Dazs: 6 bucăți la 26,99 lei.

Surpriza Lidl pentru casa ta

Lidl a anunțat că are în ofertă și diverse obiecte pe care să le pui în casă și să-ți faci locuința un pic mai modernă. Aici vorbim de un panou LED, de exemplu, cu telecomandă (179 lei), dar și de diverse becuri LED pe care le iei la preț mai mic sau mai mare.

Iar dacă ești tipul de om care preferă drumețiile, ai putea profita la Lidl de câteva prețuri bune. Ai jachetă de bărbați la 74 de lei, pantaloni pentru bărbați la 55 de lei, dar și pelerină de ploaie pentru adulți la 50 de lei.

În fine, cu ce se mai laudă lanțul de magazine e colecția de produse pentru gust alpin. De exemplu, ai covrigi bavarezi, fâșii de pui pane sau ciolane de porc. Mai sunt în ofertă și cârnați Berner, dar și tigaie în stil german și cârnați Thuringer. Iar pentru dulce poți lua un tort pădurea neagră. În fine, le ai pe toate aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: