Vestea momentului pentru românii care au cont și card bancar. Se întâmplă de acum

Vestea momentului pentru românii care au cont și card bancar. Se întâmplă de acum

În ultimele zile de vară, Banca Transilvania a venit cu un anunț de senzație pentru români. Se întâmplă în acest weekend și banca susține că sunt ceva beneficii.

Sunt momente în care poți profita de ofertele băncilor și să câștigi diverse premii. Așa e cazul cu Banca Transilvania acum. Anunțul a fost făcut pe Facebook și totul se întâmplă în acest weekend.

„?? ??? ??????? is here again!”, a anunțat banca printr-un mesaj pe rețeaua socială. Despre ce e vorba? „Dacă descarci BT Pay și faci o plată, de mâine și până duminică, intri automat în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 3 kit-uri BT Pay – un bean bag și un hamac”, a detaliat banca.

Ce poți face în BT Pay, dacă începi s-o folosești?

În primul rând, pe Android, poți plăti direct cu telefonul. Și vei putea confirma orice plată online direct de pe telefon folosind amprenta sau metoda de deblocare a telefonului. Astfel, orice tranzacție online se va face în siguranță.

Apoi, poți începe să folosești aplicația fără vreun drum la bancă. O descarci, adaugi cardurile BT și non BT. Da, funcționează și cu carduri de la alte bănci.

Totodată, banca a mai venit c-o opțiune. Noua versiune a aplicaţiei le permite utilizatorilor să folosească telefonul pentru a retrage bani de la toate bancomatele Băncii Transilvania.

Trebuie doar să intri la „Retrage cash” din ecranul principal al aplicaţiei. Alegi suma dorită, după care e generat un cod, primit prin SMS. La bancomat alegi „Cash fără card”, introduci codul și suma menţionată în aplicaţie. Și, gata, retragi bani fără card.

Nu în ultimul rând, BT susține că poți să plătești cu telefonul, poți să transferi bani și ai detaliile pentru plăți online. Și poți face asta din telefon, ca să nu depinzi de altceva. Ideea că nu mai depinzi de cardul fizic e valabil în BT Pay după cum urmează. Ai în aplicație un card digital care înlocuiește cardul fizic. Și pe acela îl poți folosi cum vrei.

Citește și: