Vestea momentului de la Lidl: se întâmplă în România chiar înainte de sărbători

Vestea momentului de la Lidl: se întâmplă în România chiar înainte de sărbători

Retailerul german Lidl are o veste bună pentru o parte dintre românii care vor să-și facă cumpărăturile de sărbători. Retailerul Lidl se extinde cu un nou magazin în orașul Covasna.

Noua unitate Lidl este situată pe Strada Ștefan cel Mare și dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice

Noul magazin Lidl din Covasna are o suprafață de vânzare de 1.300 de metri pătrați și dispune de peste 130 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobile electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan. Odată cu deschiderea magazinului, vor fi create peste 15 de noi locuri de muncă, conform Forbes.

Orarul de funcționare al magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 21:00, iar duminica între 8:00 și 19:00, așa că ai tot timpul din lume să te plimbi printer rafturile magazinului și să pui în coșul de cumpărături produsele preferate.

Lidl a mai venit cu o veste excelentă pentru români, chiar înainte de sărbători. Retailerul a anunțat o ofertă de zile mari pentru milioanele de oameni care-i trec pragul.

După cum spune Lidl: „Să vină Crăciunul cu bucurii în dar!”. Și bucuriile pe care lanțul de magazine le asigură cuprind: iPhone 11 Pro Max (cinci bucăți), iPad Pro 12,9 inci (10 bucăți) și un Volvo XC60. Cum pui mâna pe ele? Afli chiar aici.

Retailerul german este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial. În România, compania este prezentă din 2005 prin divizia Kaufland. În anul 2009 cele două rețele deținute de Lidl & Schwarz, Kaufland și Plus, au realizat vânzări de aproximativ 1,3 miliarde de euro.

Potrivit estimărilor Ziarului Financiar, afacerile Lidl au trecut în 2012 de 500 de milioane de euro.

Citește și: