23 nov. 2020 | 11:00

Lidl dă așa ceva gratis pentru toți românii și condițiile sunt extrem de simple

CHESTII
Lidl dă așa ceva gratis pentru toți românii și condițiile sunt extrem de simple

Lidl a venit cu o veste excelentă pentru români înainte de sărbători. Retailerul a anunțat o ofertă de zile mari pentru milioanele de oameni care-i trec pragul.

După cum spune Lidl: „Să vină Crăciunul cu bucurii în dar!”. Și bucuriile pe care lanțul de magazine le asigură cuprind: iPhone 11 Pro Max (cinci bucăți), iPad Pro 12,9 inci (10 bucăți) și un Volvo XC60. Cum pui mâna pe ele?

Lidl transmite următoarele: „Bucuria sărbătorilor este aceea de a oferi. Și pentru că cei pe care-i prețuim merită tot ce e mai bun, Crăciunul acesta vine cu daruri Deluxe! Cumpără, în perioada 9 noiembrie – 27 decembrie, de minimum 75 de lei și cel puțin un produs Deluxe, înscrie codul unic de pe bonul fiscal în formularul de aici sau prin SMS la 1877 și poți câștiga!”

Lidl susține și că, pe lângă rețetele tradiționale savuroase cu care îi cucerești pe cei dragi an de an, încearcă și ceva nou, cu adevărat special. Descoperă cele 9 rețete surprinzătoare semnate de Chef Florin Dumitrescu, pentru extra bucurie la masa de sărbătoare. Detaliile pentru concurs și nu numai sunt aici.

Ce poți lua de la Lidl ca să intri în competiție?

Pentru această săptămână, Lidl a anunțat că în gama Deluxe are chocolate mousse la 20 de lei (tort), dar și piept de rață sau gâscă la 8 lei sau bresaola din vită Black Angus la 11 lei.

Mai poți cumpăra din aceeași ofertă și mozzarella di bufala la 15 lei. Aceasta e specială, că e din lapte de bivoliță. Totodată, poți cumpăra și hamburger de vițel la 10 lei sau salam cu alune de pădure la 20 de lei.

Mai poți cumpăra de la Lidl și crab întreg prefiert la 20 de lei, dar și icre de păstrăv curcubeu la 18 lei și niște caracatiță în sos la 20 de lei. În fine, există și cartofi gratinați cu broccoli la 10 lei.