06 mart. 2020 | 08:00

Tinder și coronavirus: avertismentul celei mai importante aplicații de agățat

ACTUALITATE
Tinder și coronavirus: avertismentul celei mai importante aplicații de agățat

Foarte mulți oameni asociază Tinder cu ideea de agățat online. Aplicația este incredibil de populară la nivel global, dar creatorii săi nu sunt imuni la posibilitatea infecțiilor cu coronavirus.

Într-o perioadă în care este foarte important să eviți aglomerația și să te spelii pe mâini cât mai des, este foarte probabil ca numărul utilizatorilor de Tinder să fi scăzut semnificativ. În definitiv, nimic nu îți dorești mai puțin decât să petreci timp aproape de o persoană care nu știi dacă a venit de curând din Italia, are rude în China sau, pur și simplu, a trecut printr-un aeroport în care s-au înregistrat bolnavi.

Chiar și așa, creatorii Tinder au lansat un avertisment referitor la activitatea utilizatorilor săi. Ei speră ca adepții serviciului online de agățat să acorde mai multă atenție sănătății și igienei personale în această perioadă și să lase pe locul doi căutarea de persoane noi și realizarea de diverse relații.

În mod previzibil, anunțul aplicații de dating vine pe în contextul amenințării globale cu noul coronavirus. În contextul în care numărul de persoane infectate s-a înmulțit în tot mai multe țări de pe mapamond, utilizatorii de Tinder s-au trezit în aplicații cu diverse notificări neobișnuite. Au primit avertismente și îndemnuri pentru a pune siguranța și sănătatea în fața distracției.

”Bunăstarea dumneavoastră este prioritatea noastră #1”, anunţă o notificare a aplicaţiei Tinder.

În același context, utilizatorii au putut vedea mesaje precum „Vrem să te distrezi mai departe, dar să rămâi în siguranţă în faţa pericolului reprezentat de coronavirus este mai important”. Nu au lipsi recomandările de igienă sporită în această perioadă, îndemnurile legate de spălatul pe mâini și păstrarea unei distanțe de siguranță în cazul unor adunări publice. Nimic nu este mai important acum decât să încerci să fii sănătos. Noi cazuri de îmbolnăviri se înregistrează în fiecare zi, iar numărul se pare că mai crește, înainte să scadă.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele