Telefoane Digi ieftine: așa ofertă nu prinzi prea des. Sunt la preț de pomană acum

Telefoane Digi ieftine: așa ofertă nu prinzi prea des. Sunt la preț de pomană acum

Digi | RCS-RDS are constant telefoane la prețuri mici. Ba chiar și dintre cele scumpe poți să iei în rate, cu un avans, și te alegi cu ceva foarte bun. Acum sunt telefoane cu zero lei avans.

Când vrei un telefon ieftin, te poți orienta către opțiunea de plată în rată de la Digi | RCS-RDS. De data asta sunt trei telefoane vândute sub marca Digi pentru care nu dai avans, iar rata lunară e foarte mică.

La abonamentul Digi Optim Nelimitat ai nelimitat convorbiri în rețele naționale, fixe și mobile, ai convorbiri internaționale către diverse țări importante, dar mai ales internet nelimitat în 4G. Oferta de acum, cu telefoane la zero lei, e valabilă până la finalul lunii septembrie. Totodată, telefoanele se contractează pe 24 de luni cu unul dintre abonamentele Digi Mobil Optim, cu plata integrală sau în 12 de rate fără dobândă și cu avans zero.

Ratele includ contravaloarea telefonului mobil, fără alte costuri suplimentare și se acordă prin rate Digi, direct în magazinele Digi sau online. Telefoanele cu zero lei avans se acordă clienţilor care achiziţionează un abonament Digi Mobil Optim prin portarea numărului de telefon de la un abaonament din alta retea si care sunt abonati Digi pentru minim un serviciu fix Digi (TV sau Net).

Telefoanele Digi pe care le ai acum la ofertă

Sunt trei modele acum disponibile: C2 la 33 de lei rată lunară, R2 la 45 de lei rată lunară și K2 la 83 de lei rată lunară.

Primul e un model cu ecran de 6,1 inci HD+, are cameră duală, 3 GB memorie RAM, dar și 32 GB spațiu de stocare. Bateria este de 3.200 mAh.

K2 are ecran de 6,3 inci Full HD+, are cameră duală, 6 GB memorie RAM, dar și 128 GB spațiu de stocare. Bateria este de 4.000 mAh.

În fine, modelul R2 are ecran de 6,35 inci HD+, cameră duală, 4 GB memorie RAM, dar și 64 GB spațiu de stocare. Bateria este de 3.900 mAh.

Toate detaliile despre aceste abonamente și telefoane sunt disponibile aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: