Se întâmplă la Digi | RCS-RDS: toți românii trebuie să știe de abonamentele super ieftine

Se întâmplă la Digi | RCS-RDS: toți românii trebuie să știe de abonamentele super ieftine

Grupul Digi | RCS-RDS s-a remarcat prin prețuri foarte mici la abonamente. Așa că am sortat prin cele disponibile, ca să știi ce poți alege.

Digi | RCS-RDS a recuperat mult în fața competiției în ultimii ani. Vorbim, de exemplu, de rețea 5G în prezent, conectivitate 4G cu internet din plin, dar și pachete avantajoase pe care le dă cam o dată la două luni. În orice caz, dacă vrei cel mai ieftin abonament, ai nimerit bine. Am făcut câteva liste.

Cele mai ieftine abonamente Digi | RCS-RDS pentru telefon

2 euro: Digi Mobil Optim 2 costă extraordinar de puțin. Ai la ofertă 200 de minute naționale și internaționale, internet prin 4G nelimitat (la viteză mai mică după ce-ai terminat pachetul de bază) și ai 25 GB în 4G și 5 GB în 3G. Poți adăuga o extraopțiune, dacă vrei mai mult: 30 GB pentru 2,38 euro pe lună cu TVA inclus (din aceștia 10 GB sunt în 3G).

2 euro: Digi Mobil Avantaj 2 e un abonament cu smartphone inclusv. Și ai 200 de minute naționale și internaționale, 100 de SMS-uri către rețeaua mobilă Digi | RCS-RDS și aceleași condiții pentru pachetul de internet 4G și 3G.

Cele mai ieftine abonamente pentru internet și TV

30 de lei: ai Fiberlink 300 cu viteză maximă de download de 300 Mbps și o viteză medie de 250 Mbps. Mai ai două conturi gratuite în aplicația Digi Wi-Fi, avantajele Digi Storage, dar și adrese de mail de forma @rdslink.ro și poți activa opțiunea Control Parental.

30 lei: televiziunea digitală e cea pe care ar trebui s-o vizezi. Vorbim de 152 de canale TV digitale, dintre care 38 sunt în format HD, iar 60 de canale sunt disponibile în aplicație, ca să te uiți la TV oriunde ai fi și ai acces la internet. Iar primul echipament poate fi primit în custodie.

17 lei: pachetul Digi TV Popular, în care ai peste 25 de canale TV și acoperire națională. Aici vorbim de televiziunea prin satelit, acolo unde nu ai acces la cablu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: