Se întâmplă la Lidl chiar de azi: toți românii trebuie să vadă asta până nu e prea târziu

Se întâmplă la Lidl chiar de azi: toți românii trebuie să vadă asta până nu e prea târziu

Marele lanț de supermarketuri are o serie de surprize pentru toți clienții, chiar înainte de sărbătorile de iarnă. LIDL te invită să descoperi acum toate surprizele pe care ți le-a pregătit din timp, ca să întâmpini cum îți dorești Crăciunul.

Cea mai frumoasă perioadă a anului se apropie cu pași repezi, chiar dacă într-un context mai diferit. La LIDL te bucuri de oferte speciale nu doar în preajma Crăciunului – lanțul de magazine începe să ofere clienților săi produse la prețuri speciale chiar de azi.

Astfel, chiar de astăzi, în ceea ce privește produsele alimentare, s-au introdus oferte la cașvaval afumat (doar șapte lei), scăricica de porc nelipsită din meniul de la masa de Crăciun, la doar 1.85 lei, dar și la vrăbioara mânzat, la doar 6 lei. Evident că de la masa de Crăciun nu au cum să lipsească băturile alcoolice, iar LIDL s-a asigurat că are prețuri speciale și la acestea.

De asemenea, pentru că trebuie să faci curățenie înainte de Sărbători, ai reduceri la LIDL și la produsele de curățenie. Astfel, un litru de detergent superconcentrat îl poți cumpăra la doar 9 lei, soluțiile de curățat s-au redus cu 38%, iar bureții de vase îi găsești la 2 lei.

Prețurile la alimente, produse de curățenie și nu numai s-au redus la LIDL cu până la 40%, pentru ca clienții să guste preparatele din timp și să revină pentru a le cumpăra din nou în preajma Crăciunului.

Ofertele vor fi disponibile în toate supermarketurile, în baza unui catalog, pe care îl poți “răsfoi” chiar aici.

Acestea sunt produsele noi de la LIDL. N-au mai avut așa ceva până acum în magazine

Surprizele continuă la Lidl, înainte de sărbătorile de iarnă. Lidl va introduce în magazinele sale produse cu totul și cu totul noi, care n-au mai fost până acum disponibile în magazinele sale.

Astfel, începând cu 7 decembrie, Lidl introduce dispozitive inteligente în ofertă. Acestea vor fi încadrate la categoria „Home SMART home” și vor purta sub-brandul ZigBee.

Printre produsele smart oferite se numără un dispozitiv gateway, o priză inteligentă și un senzor de mișcare, conform Lidl.

Citește și: