Acestea sunt produsele noi de la Lidl. N-au mai avut așa ceva până acum în magazine

Acestea sunt produsele noi de la Lidl. N-au mai avut așa ceva până acum în magazine

Surprizele continuă la Lidl, înainte de sărbătorile de iarnă. Lidl va introduce în magazinele sale produse cu totul și cu totul noi, care n-au mai fost până acum disponibile în magazinele sale.

Astfel, începând cu 7 decembrie, Lidl introduce dispozitive inteligente în ofertă. Acestea vor fi încadrate la categoria „Home SMART home” și vor purta sub-brandul ZigBee.

Printre produsele smart oferite se numără un dispozitiv gateway, o priză inteligentă și un senzor de mișcare, conform Lidl.

Gateway-ul, numit SilverCrest Zigbee Smart Home, permite administrarea celorlalte dispozitive inteligente și costă 120 de lei. Senzorul de mișcare – care poate fi utilizat ca semnalizator sau pentru controlul iluminării – costă 50 de lei, iar priza inteligentă, 60 de lei.

Mai mult, magazinul oferă și becuri smart la prețul de 50 de lei bucata. În ofertă mai este inclus un senzor pentru ușă și fereastră, care îi avertizează pe utilizatori în cazul în care cineva neautorizat a intrat în locuință. Acesta are prețul de 50 de lei.

Toate aceste dispozitive vor putea fi controlate prin intermediul aplicației Lidl Home, compatibilă cu sistemele de operare mobile Android și iOS. Produsele beneficiază de trei ani de garanție.

Surprize pentru toți clienții Lidl, chiar înainte de Crăciun. Care sunt ofertele speciale

Lidl România mai are un anunț special pentru toți românii din toată țara. Marele lanț de supermarketuri are o serie de surprize pentru toți clienții, chiar înainte de sărbătorile de iarnă.

Cea mai frumoasă perioadă a anului se apropie cu pași repezi, chiar dacă într-un context mai diferit. LIDL te invită să descoperi acum toate surprizele Deluxe pe care ți le-a pregătit din timp.

Mai exact, cei de la Lidl România au anunțat că săptămâna viitoare au o serie de noi oferte de care toți clienții se vor putea bucura. Ofertele vor fi disponibile în toate supermarketurile, în baza unui catalog, pe care îl poți “răsfoi” chiar aici.

 

 

Citește și: