Oferta incredibilă de la Kaufland. Se dau gratis și sunt pentru toți românii

Oferta incredibilă de la Kaufland. Se dau gratis și sunt pentru toți românii

Kaufland a făcut în această dimineață un anunț surpriză pentru toți românii din țară. Lanțul de magazine continuă astfel surprizele de sărbători pe care a început să le anunțe în ultimul timp.

Mai exact, cei de la Kaufland au decis să le ofere românilor din toată țara, fie că sunt deja clienți sau vor să devină clienți, posibilitatea de a obține gratuit un voucher în valoare de două mii de lei pentru cumpărături din oricare dintre magazinele sale, conform paginii de Facebook Kaufland.

Kaufland oferă acest voucher exclusiv în cursul acestei zile, astfel că dacă vrei să participi la concurs, acum e momentul să faci acest lucru

Această ofertă face parte din concursul său de Crăciun pe care îl desfășoară în această perioadă din an și prin care le oferă românilor posibilitatea de a câștiga zilnic vouchere de cumpărături.

În baza anunțului de astăzi, Kaufland oferă voucherul cu cea mai mare valoare de până acum, 2000 de lei. Cu acest voucher poți să îți achiziționezi orice fel de produse din cadrul magazinului.

Astfel, Kaufland le cere clienților să ghicească un nou cuvânt “magic”, ca parte a campaniei de cadouri de Crăciun. Cuvântul zilei pe care trebuie să îl ghicești pentru a te înscrie în cadrul concursului celor de la Kaufland este unul foarte simplu și ai destule indicii date de magazin.

Retailerul spune că oferă indicii prin intermediul contului său de Instagram. Astfel, trebuie să îți folosești imaginația pentru a ghici cuvântul zilei și a intra în joc pentru a avea șansa de a câștiga premiile.

Magazinul va aștepta toate înscrierile oamenilor înainte de a decide care participant dintre cei care au înscrieri valide poate fi ales câștigător al voucherului în valoare de două mii de lei. Dacă câștigi, vei putea pune pe masa de Crăciun produse de calitate de la Kaufland, cu care să vă delectați tu și toți cei dragi ție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: