Se dă gratis la Digi: anunțul e pentru toți românii. Cum profiți de super oferta momentului

Se dă gratis la Digi: anunțul e pentru toți românii. Cum profiți de super oferta momentului

Digi | RCS-RDS nu lasă să se termine anul fără un anunț deosebit. Cât stai mai mult în casă acum, aruncă un ochi peste această ofertă.

Abonații Digi TV se bucură de-o ofertă excelentă până la finalul anului. Indiferent de tipul de serviciu deținut (digital sau analogic), vor putea viziona gratuit programele transmise de canalele incluse în extraopțiunea 4K, dacă au un televizor Ultra-HD (UHD).

Extraopțiunea cuprinde canalul propriu DIGI 4K și Eurosport 4K.

Aceste canale vor aduce bucurie în rândul telespectatorilor pasionați de sport, cele mai așteptate competiții sportive ale finalului de an putând fi vizionate acum la cea mai bună calitate de recepție a programelor de televiziune. Extraopțiunea este disponibilă începând cu data de 14 decembrie până la finalul anului, nefiind necesară o activare suplimentară.

De ce să profiți de oferta Digi | RCS-RDS

Dacă n-ai trecut până acum la televiziune 4K, poate te motivează aceste zile cu gratuitate. Astfel, până pe 30 decembrie, pasionații de fotbal vor rămâne conectați la meciurile disputate în liga spaniolă, în care vor evolua două dintre cele mai puternice echipe din fotbalul european – Barcelona și Real Madrid, difuzate și în UHD.

Prin intermediul pachetului 4K, iubitorii sportului abonați la serviciul Digi TV vor avea acces la cea mai extinsă ofertă de transmisiuni sportive, realizate la cele mai performante standarde de televiziune disponibile pe piața din România.

După finalul perioadei promoționale, adică de la 1 ianuarie, extraopțiunea 4K este disponibilă la prețul de 5 lei/ lună (inclusiv TVA).

Pentru buna recepționare a programelor este necesară utilizarea unui echipament compatibil (smart CAM, respectiv decodor HD). Clienții care, în prezent, dețin pachetul de televiziune analogic și vor să recepționeze în continuare această extraopțiune, după încheierea promoției, vor putea efectua upgrade-ul la pachetul digital, atât pe site-ul operatorului sau prin serviciul Relatii Clienți, cât și în rețeaua de magazine și puncte de vânzare Digi.

La un tarif lunar de 30 RON (inclusiv TVA), abonamentul Digi TV Digital oferă acces, în funcție de zona de recepție, la peste 170 de programe de televiziune, din care 42 sunt disponibile și în format HD, iar 60 pot fi vizionate și online, din aplicația Digi Online.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: