05 feb. 2020 | 12:05

Samsung S20, confirmat de companie după ce-a dezvăluit și data de lansare

ACTUALITATE
Samsung S20, confirmat de companie după ce-a dezvăluit și data de lansare

Pe lângă numeroasele zvonuri despre Samsung S20, compania mai scapă și unele informații oficiale pe diverse canale. Acum aflăm de unul dintre modele.

Știm deja că Samsung S20 Ultra va fi cel mai bun telefon al companiei pentru acest an. Totuși, până la confirmarea oficială a tuturor specificațiilor, e o ocazie bună de vânat zvonuri. Samsung a contribuit la acest ciclu cu o dezvăluire a modelului Samsung S20 pe un site din Germania.

Pentru acest model are și-o carcasă specială, cu LED-uri pe spate. E confirmat astfel designul telefonului, dar și ansamblul camerelor foto.

Înainte de acest moment, tot Samsung, pe un alt site, a confirmat livrarea: 6 martie. Evenimentul de prezentare va fi pe 11 februarie, când e așteptat și un telefon pliabil nou.

Ce preț vor avea versiunile Samsung S20

Samsung-S20-carcasa-pret-site-Samsung

Când vine vorba de preț, S20 ar costa aproximativ 800 de euro în Europa. Prețurile neoficiale au fost dezvăluite în Polonia. Vor fi aproximativ la fel în toate țările din Europa, dar, firesc, în monedele locale.

S20 Plus ar costa aproximativ 1.000 de euro, în timp ce Samsung S20 Ultra ar ajunge și la 1.400 de euro cu 5G. Informațiile de acum arată că telefoanele ar fi disponibile și în versiune 4G, și-n versiune 5G. Cele din urmă ar costa cu circa 100 de euro mai mult.

În România te poți aștepta la prețuri similare. După 11 februarie va urma o perioadă de precomandă, cu livrare din 6 martie. Samsung S20 Ultra e posibil să fie în stoc limitat, dat fiind că va fi și scump, și mai puțin popular decât celelalte.

Fiecare dintre cele trei telefoane va avea trei camere foto. Vedeta va fi însă S20 Ultra cu un senzor de 108 megapixeli. Va fi special creat pentru acesta, dezvoltat intern de companie. Le-am detaliat într-un articol separat ca să știi de ce aceste modele ți-ar putea înlocui, lejer camera foto.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele