Samsung a confirmat cea mai importantă informație despre Samsung S20

Samsung a confirmat cea mai importantă informație despre Samsung S20

Samsung S20 va fi prezentat pe 11 februarie. Ce nu era clar până acum era data de la care va fi disponibil în magazine. Compania a rezolvat și această dilemă.

Samsung S20 va fi disponibil în trei versiuni, toate cu 5G. Vorbim de Samsung S20, S20 Plus și S20 Ultra. După cum ți-ai dat seama din nume, cel din urmă va fi cel mai important. Va avea chiar și o cameră de 108 megapixeli, un ecran generos de 6,9 inci și-o baterie imensă: 5.000 mAh.

Recent, Samsung a lansat o pagină prin care poți să te înregistrezi ca să comanzi telefonul. Inițial, a lăsat la liber o informație care nu trebuia să fie acolo: când va fi livrat telefonul.

Când o să poți cumpăra Samsung S20

cand-se-lanseaza-Samsung-S20-livrare

Înregistrarea pe acest site nu înseamnă că ai și cumpărat produs. Dar acestea sunt detalii care nu contează atât de mult. Cert e că telefonul va fi livrat din 6 martie și e foarte probabil ca acest calendar să se aplice și pentru România. Asta înseamnă că telefonul va fi într-o perioadă de precomandă. Ar trebui să mai știi despre asta că va veni și cu căști Galaxy Buds Plus, dacă plasezi precomanda.

Altfel, când vine vorba de preț pentru Samsung Galaxy S20, nu te aștepta la nimic prea ieftin. S20, cel mai mic model, dar cu 5G, ar costa între 900 și 1.000 de euro. Apoi, Samsung S20 Plus 5G ar avea un preț de 1.050 – 1.100 euro. De cealaltă parte, Samsung Galaxy Z Flip, noul telefon pliabil, ar costa aproape 1.400 de euro și e așteptat tot cu modem 5G.

Telefoanele sunt mai scumpe decât cele din 2019, dar cumva de așteptat. În 2020, Samsung mărește și capacitatea bateriilor, și dimensiunea ecranelor, dar și capacitățile foto-video. Toate telefoanele vor avea senzori și, să sperăm, mai buni. Telefoanele vor rula Android 10 cu interfața One UI 2.0.