Ce preț va avea Samsung S20 în fiecare versiune, de la ieftin la scump

Ce preț va avea Samsung S20 în fiecare versiune, de la ieftin la scump
Sursa foto: Slashgear

Seria Samsung S20 va fi prezentată pe 11 februarie. Până atunci mai e timp de zvonuri despre preț, specificații și ce alte noutăți a mai pregătit producătorul pentru acest telefon.

Samsung S20 va fi disponibil în trei versiuni: S20, S20 Plus și S20 Ultra. Vor fi câteva diferențe între ele, în special când vine vorba de camere foto și dimensiunea ecranului. Cel din urmă ar avea cea mai mare baterie folosită de Samsung vreodată, dar și cel mai mare ecran pentru un telefon.

Când vine vorba de preț, Samsung S20 ar costa aproximativ 800 de euro în Europa. Prețurile neoficiale au fost dezvăluite în Polonia. Vor fi aproximativ la fel în toate țările din Europa, dar, firesc, în monedele locale.

Samsung S20 Plus ar costa aproximativ 1.000 de euro, în timp ce Samsung S20 Ultra ar ajunge și la 1.400 de euro cu 5G. Informațiile de acum arată că telefoanele ar fi disponibile și în versiune 4G, și-n versiune 5G. Cele din urmă ar costa cu circa 100 de euro mai mult.

Ce camere foto vor fi pe Samsung S20

Fiecare dintre cele trei telefoane va avea trei camere foto. Vedeta va fi însă S20 Ultra cu un senzor de 108 megapixeli. Va fi special creat pentru acesta, dezvoltat intern de companie.

S20 va avea un senzor principal de 12 megapixeli, unul de 64 MP pentru zoom și unul ultrawide de 12 MP. Apoi, Samsung S20 Plus va avea aceeași configurație, dar primește în plus un senzor 3D ToF pentru măsurarea adâncimii de câmp.

S20 Ultra va avea senzorul de 108 MP principal, 48 MP pentru zoom și 12 MP ultrawide. Totodată, va fi telefonul cu Space Zoom, o opțiune prin care ar pute ajunge la un zoom digital de 100x. Cât despre zoomul optic sau hibrid, ar fi de 3x și 5x. Se remarcă și printr-o cameră de selfie de 40 MP, în timp ce celelalte două vor avea una de 10 MP.

Sursa: SamMobile