Prețuri șoc de la Digi | RCS-RDS: telefoane care costă stupefiant de puțin. Cum e posibil?

Prețuri șoc de la Digi | RCS-RDS: telefoane care costă stupefiant de puțin. Cum e posibil?

Digi | RCS-RDS are acum o ofertă care le permite românilor să cumpere telefoane bune la prețuri mai mici. Vrei un model 5G? Nicio problemă, e un super model la un preț atât de mic, că n-o să stai pe gânduri.

Grupul Digi | RCS-RDS promovează scurt și la obiect ofertele de acum: „Bucurii nelimitate convorbiri nelimitate”. Totuși, e bine să știi că vorbim de aceleași abonamente foarte bune, cu internet în rețea 4G și 5G, dar și rate lunare avantajoase.

Ca să profiți de ofertă, trebuie să vii cu numărul tău în rețeaua Digi | RCS-RDS. Ai, de exemplu, un Huawei P40 Lite cu zero lei avans și rată lunară de 45,5 lei. Sau ai un Motorola G8 Power Lite cu zero lei avans și 27 de lei rată.

Telefoane ieftine la Digi | RCS-RDS: cum le iei?

Campania de acum cu prețuri bune la Digi | RCS-RDS e valabilă până pe 31 iulie pentru clienții care se portează din altă rețea de la un abonament la un abonament Digi Mobil și care sunt abonați Digi la minimum un serviciu fix Digi ( TV sau Net ). Campania e disponibilă în magazine.

Când vine vorba de costul abonamentului, ai Optim Nelimitat care costă doar 5 euro pe lună. Dacă iei mai multe, 4 sau 5, poți ajunge să plătești doar 3 euro pe lună. În ceea ce privește beneficiile din abonament, ai nelimitat convorbiri în toate rețelele naționale fixe și mobile. Ai, totodată, convorbiri internaționale în rețele fixe din UE, SUA, Canada și China. Internetul e nelimitat în rețeaua 4G cu o limită de viteză.

În cazul în care vrei un telefon 5G, și poate ar trebui, poți avea la super preț un Huawei P40 Lite 5G. Ai avans de zero lei și 75 de lei rată lunară.

Pe lista cu telefoane mai este și Motorola G8 Power cu avans zero și 37,5 lei rată lunară. Iar Huawei P40 Pro e 103 lei avans și 166,5 lei rata lunară. Ratele sunt pe 24 de luni prin Unicredit Consumer Financing. Ai toate detaliile pe site aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: