Telefoane Digi ieftine: super modele la doar zero lei și o surpriză deosebită pentru români

Telefoane Digi ieftine: super modele la doar zero lei și o surpriză deosebită pentru români

Grupul Digi | RCS-RDS are o nouă ofertă deosebită, mai ales dacă vrei un telefon mai bun față de ce-ai acum sau vrei unul secundar. Vestea cea mai bună e că multe modele sunt cu avans de doar zero lei.

„Bucurii nelimitate convorbiri nelimitate” – așa își promovează acum Digi | RCS-RDS oferta deosebită pentru români. Vorbim de aceleași abonamente foarte bune, cu internet în rețea 4G și 5G, dar și rate lunare avantajoase.

Ideea acestei campanii e că vii cu numărul tău în rețeaua Digi | RCS-RDS și profiți de ofertă. Ai, de exemplu, un Huawei P40 Lite cu zero lei avans și rată lunară de 45,5 lei. Sau ai un Motorola G8 Power Lite cu zero lei avans și 27 de lei rată.

Abonamentul Digi Optim Nelimitat costă doar 5 euro pe lună. Dacă iei mai multe, 4 sau 5, poți ajunge să plătești doar 3 euro pe lună.

Care sunt condițiile în care poți lua telefoane ieftine de la Digi | RCS-RDS

Oferta de acum e valabilă până pe 31 iulie pentru clienții care se portează din altă rețea de la un abonament la un abonament Digi Mobil și care sunt abonați Digi la minimum un serviciu fix Digi ( TV sau Net ), disponibilă în magazinele Digi în limita stocurilor.

În ceea ce privește abonamentul, ai nelimitat convorbiri în toate rețelele naționale fixe și mobile. Ai, totodată, convorbiri internaționale în rețele fixe din UE, SUA, Canada și China, iar internetul e nelimitat în rețeaua 4G cu o limită de viteză.

Dacă alegi un telefon 5G, și sunt câteva, profiți și de un bonus de internet. Poți, de exemplu, să alegi un Huawei P40 Pro 5G cu avans de 103 lei și rată lunară de 166,5 lei. Și mai e un Huawei P40 Lite 5G cu avans zero și 75 de lei rată lunară.

Ratele sunt pe 24 de luni prin Unicredit Consumer Financing. Ai toate detaliile pe site aici.

Etichete: