Poți avea Philips Ambilight pe orice TV: ce-ți trebuie și cât costă

Poți avea Philips Ambilight pe orice TV: ce-ți trebuie și cât costă

De aproape două decenii, televizoare Philips au făcut valuri la nivel global datorită tehnologiei Ambilight. Acum, poți avea și tu să te bucuri de aceeași experiență în tandem cu propriul TV.

Cei de la Philips au făcut o treabă foarte bună atât din prisma becurilor inteligente, cât și a TV-urilor. Din acest motiv, de exemplu, eu am doar TV-uri Philips în casă și este aproape imposibil să-mi cumpăr vreodată altceva. Tehnologia patentată Ambilight proiectează culoarea predominantă din fiecare zonă a ecranului pe peretele din spate prin intermediul unor LED-uri integrate în rama de la televizor.

În cazul în care te încântă un TV Samsung, LG, Sony, Sharp, Panasonic sau de la orice alt producător, acum poți avea și tu Ambilight prin intermediul noilor benzi luminoase Philips Hue care pot fi integrate pe spatele TV-ului. Acestea se fixează printr-un mecanism foarte simplu, în așa fel încât să nu-ți facă probleme pe termen lung și, eventual, să le poți da jos.

Noile benzi de LED-uri luminoase sunt intitulate Philips Hue Play și se pot achiziționa pentru mai multe diagonale de TV-uri, ca să vină fără probleme de jur împrejur. Pentru un panou de 55 de inci te costă 199 de dolari, pentru 65 de inci mai adaugi 20 de dolari, iar pentru diagonala maximă de 75 de inci adaugi tot 20 de dolari, pentru un total de 239 de dolari. Toate vor fi disponibile în începând cu 16 octombrie.

Este important de reținut că partea de sincronizare a luminii proiectate cu conținutul de pe TV se realizează cu ajutorul unui gadget adițional intitulat Philips Hue Play HDMI Sync Box. În România l-am găsit la aproximativ 1200 de lei, cu mențiunea că nu-ți sincronizează conținutul de pe TV doar cu banda de LED-uri descrisă mai sus, ci cu toate becurile și lămpile inteligente Philips Hue pe care le-ai putea avea în casă.

Ca un detaliu drăguț, partea de configurare lipsește aproape cu desăvârșire. Conectezi toate echipamentele și te bucuri de un show de lumini care îți va extinde semnificativ experiența vizuală afișată pe televizor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: