Periuța de dinți revoluționară îți curăță dantura în 10 secunde, dar arată ciudat

Periuța de dinți revoluționară îți curăță dantura în 10 secunde, dar arată ciudat

În teorie, spălatul pe dinți nu este cea mai complicată operațiune din lume, chiar dacă poți să o faci prost. Din fericire, în 2020, există o sumedenie de gadgeturi care promit să-ți faciliteze igiena dentară.

Companii precum Philips, Colgate sau Oral-B au foarte multe periuțe de dinți inteligente. Acestea vin la pachet cu tehnologie Bluetooth pentru a te atenționa în timp real în momentul în care nu faci o treabă foarte bună în a-ți curăța fiecare colțișor al danturii. Dacă nu ai însă foarte mult timp la dispoziție pentru un periaj corect, eficient și de lungă durată, o companie mai puțin cunoscută promite să vină cu soluția perfectă pentru tine.

Gadgetul din imaginea de mai sus este complet diferit față de o periuță de dinți tradițională, dar te spală pe dinți în doar 10 secunde, iar acesta este cel mai important atu al său. Dispozitivul un pic ciudat are forma unei proteze pe care o montezi pe dinți pentru a începe periajul.

Intitulat Y-Brush, gadgetul a fost rezultatul unei campanii de crowdfunding încununate de succes în 2018. La momentul respectiv, a strâns nu mai puțin de 165.000 de dolari, dar abia în 2020 va ajunge în magazine, în timp ce precomenzile pentru dispozitiv au fost deschise încă din luna iulie 2018.

În ceea ce privește funcționalitatea, Y-Brush are o zonă flexibilă, de forma danturii tale care se montează pe dinți. Dacă ai văzut vreodată o proteză, designul este similar. Diferența majoră este că la interior ascunde câteva rânduri de peri pentru curățarea dinților. Acolo pui pasta de dinți, îl bagi în gură, apeși un pic și aștepți cinci secunde. La final, montezi aparatul pe cealaltă jumătate a danturi și, după alte cinci secunde, poți să-ți vezi de activitățile din restul zilei. Are trei tipuri de periaj prin vibrații și vine cu un stand de încărcare. După o încărcare completă, ar trebui să reziste o lună departe de priză.

Aparatul costă 125 de dolari, dar este important să ai în vedere că se recomandă schimbarea capului de periaj o dată la șase luni pentru 30 de dolari.

Citește și: