Aceasta este cea mai inteligentă periuță de dinți electrică

Aceasta este cea mai inteligentă periuță de dinți electrică

În zilele noastre, totul se conectează printr-o aplicație, așa că era o chestiune de timp până să aibă și periuțele de dinți aceeași soartă.

Periuța de dinți inteligentă Oral-B GENIUS combină tehnologia revoluţionară de detectare a poziţiei, controlul triplu al presiunii şi un cronometru profesional pentru a te ajuta să te speli pe dinți aşa cum recomandă medicul dentist.

Tehnologia de detectare a poziţiei este posibilă prin combinarea unui senzor de mişcare aflat în periuţă şi recunoașterea vizuală folosind camera unui smartphone, pentru a identifica zonele care sunt periate, astfel încât sa nu fie omisă nicio zonă. Utilizatorii primesc feedback instantaneu cu privire la periajul fiecărei zone a gurii, prin intermediul aplicației Oral-B 4.1, inclusiv indicaţii cu privire la presiunea aplicată și durata periajului.

Tehnologia de oscilație-rotație-pulsație ajută la curățarea fiecărui dinte în parte, iar forma rotundă a capătului de periaj curăță zone adesea dificil de atins. De asemenea, pesiunea excesivă exercitată în timpul periajului este unul dintre motivele-cheie care duc la afectarea ţesutului gingiilor. Cei mai mulţi dintre utilizatori aplică prin periajul manual o forță de două ori mai mare decât presiunea recomandată, care poate afecta gingiile. Tehnologia Oral-B protejeaza gingiile prin atenţionarea vizuală a utilizatorului, atunci când acestaaplică o presiune prea mare, prin încetinirea automată a vitezei de periaj și prin oprirea mișcărilor de pulsație.

Prin combinarea senzorilor din periuţă cu un smartphone, utilizatorii vor urmări zonele periate în timp real, în aplicația Oral-B 4.1. Cronometrul profesional al periuței asigură faptul că fiecare cadran al gurii este periat timp de 30 de secunde, pentru a ajunge la timpul recomandat de două minute al sesiunii de periaj. Bateria litiu-ion oferă utilizatorilor cel puţin două săptămâni de periaj între încărcări.

Oral-B GENIUS va fi disponibil în România, începând din octombrie 2016. Aplicația Oral-B 4.1 va fi disponibilă în iulie 2016 și poate fi dowloadată din iTunes și Google Play.

Etichete: