24 mart. 2020 | 09:10

Oferte eMAG de care să profiți cât te ferești de iarna din martie

ACTUALITATE
Oferte eMAG de care să profiți cât te ferești de iarna din martie

Sigur, e frig, nu-i deloc primăvară și sunt probleme imense în lume. De cealaltă parte, dacă ai dispoziție, poți profita de-o reducere de la eMAG.

Cât stai acasă, dacă mai vrei să schimbi una-alta, poți arunca o privire pe site-ul eMAG. Chiar dacă nu are în fiecare zi reduceri ca de Black Friday, are anumite produse la prețuri mai mici. Am adunat câteva și le-am așezat mai jos.

Ce poți să iei la preț mai mic de la eMAG

OnePlus 7T e unul dintre acele telefoane cu preț bun și remarcabile din 2019. Are 8 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare, dar și un ecran cu rată de refresh la 90 Hz. Prețul a ajuns acum să fie mai bun.

Dacă vrei un telefon cu Android cu adevărat bun, nu poți rata Samsung Galaxy S20. Samsung Galaxy S20 e modelul standard, dacă vrei să-l ții minte așa. Are ecran de 6,2 inci 2K+ Dynamic AMOLED 120 Hz, 8 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Acesta e și cel mai ieftin model din serie.

iPhone 7 e un telefon ușor de ales acum. Are preț mic, 32 GB spațiu de stocare, o cameră foto decentă și cel mai nou iOS. E la preț mai mic acum.

Huawei are un telefon cu serviciile Google pe care îl poți lua. Se numește Nova 5T, are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și un sistem de camere foarte bun. Dar cel mai important e prețul.

De la Samsung n-ai cum să greșești cu un Galaxy A70. eMAG are versiunea cu 6 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și-un ecran impresionant de 6,7 inci. Bateria este de 4.500 mAh, iar sistemul de camere e compus din trei senzori. E disponibil aici ca resigilat.

La eMAG am găsit și-un Nokia 7.2. Are 6 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare, un ecran de 6,3 inci, dar și-o baterie de 3.500 mAh. Iar sistemul de camere e compus din trei senzori: 48 MP, 8 MP și 5 MP. Îl găsești aici cu preț foarte bun.

Motorola One Vision a fost o surpriză plăcută în 2019. E un telefon cu ecran mai înalt decât celelalte, hardware onorabil, are 128 GB spațiu de stocare și are preț excelent. Îl găsești aici.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele