Kaufland dă așa ceva gratis doar azi. Sunt vizați toți clienții din țară

Kaufland dă așa ceva gratis doar azi. Sunt vizați toți clienții din țară

Kaufland continuă surprizele pentru clienții săi din România, chiar înaninte de sărbătorile de iarnă. Vei avea nevoie cu siguranță de aceste produse pe care magazinul ți le va oferi în mod gratuit.

Kaufland a început dimineața cu o surpriză pentru clienții din toată România. Vei beneficia de aceste oferte doar astăzi.

Vorbim tot despre concursul zilnic pe care cei de la Kaufland îl organizează în momentul de față pentru clienții din toată țara și care aduce vouchere de cumpărături în fiecare zi.

Oferte senzaționale de la Kaufland în prag de sărbători

Așadar, Kaufland oferă doar astăzi un voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei. Spre deosebire de celelalte vouchere, care erau limitate la anumite produse din gama magazinelor fizice, cu acest voucher poți cumpăra orice vrei.

Pentru a intra în posesia acestui voucher va trebui totuși să ghicești care este cuvântul magic al zilei. Kaufland are indiciile necesare pentru concurs, disponibile  pe site și pe platforma Instagram.

Acest concurs va dura până pe data de 25, dar e posibil ca alte concursuri să fie organizate de către lanțul de hypermarketuri din țară.

Nu mai departe de ieri, Kaufland a dezvăluit o nouă “pagină” din concursul său, prin care le oferea românilor posibilitatea de a câștiga vouchere de cumpărături dacă ghicesc cuvântul magic al zilei. Așadar, a oferit un card cadou în valoare de o mie de lei.

Kaufland a vorbit despre rețetele pentru cozonac și cele cu mâncare pentru Crăciun. Cuvântul magic pe care românii trebuiau să îl ghicească avea numai cinci litere, începea cu litera G și se termina cu litera T.

Mai mult, retailerul spune că oferă și indicii prin intermediul contului său de pe Instagram. Astfel, trebuie să îți folosești imaginația pentru a ghici cuvântul zilei și a intra în joc pentru a avea șansa de a câștiga premiile.

Citește și: