Oferta Digi | RCS-RDS pentru toți clienții: costă 5 lei pe lună accesul

Oferta Digi | RCS-RDS pentru toți clienții: costă 5 lei pe lună accesul

Digi | RCS-RDS readuce în atenția clienților săi un pachet excelent pentru televizoarele de ultimă generație. E vorba de pachetul 4K în care sunt incluse televiziunile Digi 4K și Eurosport 4K.

Inițial, când a fost lansată televiziunea Digi 4K, abonamentul costa 5 lei pe lună. Acum, de aceiași bani, poți avea și Eurosport 4K. Ca să folosești la maximum acest pachet trebuie, implicit, să ai un televizor potrivit. Dacă știi că-i Ultra HD sau 4K, atunci e în regulă. Trebuie să fii abonat Digi TV ca să o poți adăuga.

În afara acestui context în care ne regăsim, cu cea mai mare criză medicală din istoria recentă, prin cele două televiziuni ai acces la câteva competiții sportive impresionante. E vorba de UEFA Champions League, Europa League sau Australian Open și numeroase alte transmisiuni sportive din diverse țări și ligi sportive.

Cum primești de la Digi | RCS-RDS și 4 luni reducere de 50%

Operatorul mai are încă o ofertă. Dacă te abonezi la Digi TV Digital și activezi extraopțiunea 4K, poți avea această reducere la pachetul 4K. Se aplică și dacă ești deja abonat, dar o activezi acum și plătești timp de patru luni doar 2,5 lei pe lună.

Eurosport 4K e un canal din portofoliul Discovery România și este, alături de Digi 4K, cel de-al doilea post Ultra HD din pachetul lansat acum de RCS-RDS. Acesta e disponibil din 17 ianuarie.

Este, totodată, disponibil și în alte rețele de cablu, nu doar la Digi | RCS-RDS. De exemplu, la început de 2020, Eurosport 4K a fost anunțată. A fost disponibilă gratuit până la finalul lunii martie tuturor abonaților cu pachete digitale UPC. Tot la final de martie s-a terminat și integrarea serviciilor UPC în Vodafone.

De ținut cont aici că toate posturile Discovery – Eurosport, disponibile în rețeaua UPC, sunt și pe aplicația Vodafone TV (disponibilă pe telefon și tabletă). Este vorba despre posturile Discovery Channel, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, Animal Planet, Discovery Showcase, Discovery Science, DTX, Investigation Discovery. Pentru online, RCS-RDS are aplicația Digi Online.

Etichete: