Banca Transilvania a luat decizia: toți românii care au cont bancar trebuie să afle urgent

Banca Transilvania a luat decizia: toți românii care au cont bancar trebuie să afle urgent

Banca Transilvania pune la dispoziția utilizatorilor săi două noi facilități disponibile prin BT Pay, portofelul digital dezvoltat de către BT, cu peste un milion de utilizatori.

Prin intermediul BT Pay dispui acum de două noi funcționalități care să te ajute să-ți rezolvi mai repede treburile cu băncile. În BT Pay regăsești acum serviciile “Invită prietenii” și Open Banking.

Iată cum funcționează cele două opțiuni oferite de Banca Transilvania

Opțiunea “Invită prietenii” permite persoanelor care folosesc BT Pay să trimită un link personalizat de descărcare prietenilor care nu au încă aplicaţia.

Pe lângă beneficiile incluse de utilizarea aplicației, atât persoana care trimite invitaţia, cât şi prietenii care descarcă BT Pay şi fac o plată cu telefonul în decurs de 7 zile vor primi 30 de lei.

Cu ajutorul Open Banking, lucrurile nu au fost niciodată mai ușor de făcut. Dacă utilizezi BT Pay, de acum, poți vedea mai multe detalii pe cardurile emise de alte bănci şi fintech-uri, pe care le poți introduce în aplicaţie.

Pentru cardurile emise de BCR, ING Bank și Revolut, Open Banking de la BT îți permite să verifici soldul contului, tranzacțiile și să vizualizezi IBAN-ul.

Opțiunea de Open Banking va fi extinsă în viitor și pentru carduri emise de alte bănci cu activitate în România.

Încă de la începutul acestui an, Banca Transilvania a depus eforturi pentru a-și extinde serviciile și a lansat numeroase alte facilități. Astfel, beneficiezi de o multitudine de avantaje cu BT:

  • Cardul BT nou emis și reemis la cerere sau la scadenţă apare în BT Pay în format digital înainte ca un client să intre în posesia cardului fizic.
  • Retragerea de numerar poate fi realizată cu telefonul de la toate bancomatele Băncii Transilvania, pe bază de cod generat din BT Pay şi primit prin SMS.
  • În aplicaţie pot fi incluse carduri emise în România de alte bănci şi de fintech-uri pentru transferuri de bani în cardurile BT.
  • Pot fi făcute donaţii prin BT Pay.
  • Acces la detaliile despre fiecare card din aplicaţie, precum număr, data expirării şi CVV, informaţii pentru cumpărături online rapide.
  • Confirmarea cumpărăturilor online cu ajutorul BT Pay prin autentificare biometrică sau folosind metoda de deblocare a telefonului.
  • Integrarea BT Pay cu aplicațiile de monitorizare a activității fizice pentru încurajarea unui stil de viaţă sănătos.
  • Posibilitatea plăţii cumpărăturilor în rate, asigurare de călătorie pentru cardurile incluse în aplicația BT Pay.

În urma acestor modificări, dar și datorită unei schimbări ale obiceiurilor de consum ale românilor cauzate de pandemie, Banca Transilvania a înregistrat o creștere a utilizării serviciilor de banking online.

Reprezentanții instituției financiare precizează că 1 din 4 carduri care au fost emise de Banca Transilvania este folosit în format digital, prin BT Pay, Apple Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay.

Citește și:
Etichete: