Lidl vine cu anunț neașteptat pentru toți clienții. Se întâmplă la final de lună

Lidl vine cu anunț neașteptat pentru toți clienții. Se întâmplă la final de lună

Lidl le-a pregătit tuturor clienților o surpriză deosebită la final de iunie. Magazinul a anunțat acum ce-are în plan și totul va fi activ de săptămâna viitoare.

„Săptămâna viitoare vine cu surprize în stil american ?, gusturi retro, accesorii pentru prietenii omului ? și accesorii esențiale în bucătărie. Desigur, asta nu e tot! ?”, a transmis Lidl România pe pagina de Facebook.

Ai astfel ocazia să încerci gustul american prin diverse produse. Magazinul a publicat catalogul, ca să știi la ce să te aștepți. E disponibil aici și te invită să guști din „surprizele în stil american”.

Câteva oferte: aripioare picante, cartofi ondulați, pizza cu brânză, dar și inele de ceapă în panadă. Și, desigur, pentru că vorbim de America, există și mac & cheese. Lidl listează și un vin din California la doar 13 lei. Totodată, există și clătite în stil american (pancakes) la 9 lei.

Dacă vrei să gătești ca americanii – aproximativ – există și câteva electrocasnice mici. Ai un sandwichmaker, un aparat de făcut popcorn, dar și-o geantă grigorifică și seturi de cuțite.

Lidl și-a anunțat și cel mai ambițios demers

Recent, Lidl a anunțat că se implică activ în problema poluării cu plastic. Situația în România e dramatică, în ciuda demersurilor magazinelor de-a introduce pungi biodegradabile și chiar șacoșe textile. Acum, Lidl promovează ASAP, adică Armata Selectării Atente a Plasticului. Magazinul susține că așteaptă cât mai mulți tineri să se înroleze în platformă.

Lidl România susține, pe platforma ASAP, că unul din țelurile sale este ca până în 2025 să reducă cu 20% cantitatea de plastic din ambalajele produselor lor – marcă proprie – și să facă trecerea către plasticul reciclabil pentru toate ambalajele mărcilor proprii ce utilizează acest material.

Printre soluțiile propuse de magazin se numără să iei doar câte pungi ai nevoie, să iei sacoșă de pânză, să renunți la recipiente de plastic – cum ar fi cele pentru apă și suc – și să te bazezi mai mult pe materiale reciclabile, cum ar fi sticla, sau cele care nu poluează la fel de mult, cum ar fi bambus.

Citește și:
Etichete: