LIDL România, anunț pentru toți clienții. Se va întâmpla în toate magazinele sale

LIDL România, anunț pentru toți clienții. Se va întâmpla în toate magazinele sale

Lidl România are un anunț important pentru toți clienții săi, referitor la următoarea săptămână – 15-21 iunie.

Lidl vine săptămâna cu diverse oferte pentru clienții săi și nu se dezice nici de această dată. E un magazin care are multe produse marcă proprie și e preferat inclusiv din acest motiv. Acum, anunță noi reduceri și diverse game noi de produse.

Lidl România a venit cu catalogul de oferte și produse pentru săptămâna 15-21 iunie, a anunțat magazinul pe Faceobok.

LIDL România, anunț pentru clienți

Lidl susține că în catalog sunt toate produsele care pot fi cumpărate în acea perioadă.

Săptămâna viitoare îți aduce multe oferte de neratat! ? Fie că iubești deliciile în stil franțuzesc ?, așteptai cu nerăbdare ofertele la produse pentru bebeluși ? sau vrei să ai mereu casa ordonată și curată, cu siguranță găsești produsele pe care le cauți. Iar ofertele nu se opresc aici! ? Descoperă acum catalogul pentru perioada 15-21 iunie –  se arată pe pagina de FB a magazinului.

Pe de altă parte, pe perioada pandemiei, Lidl a mai venit cu anunțuri pentru clienți, unele care se refereau la diverse țepe. Luna trecută, spre exemplu, transmitea că nu derulează niciun concurs cu mesajul care circula la acel moment pe internet.

Acest concurs este fals, iar pagina folosește numele nostru în mod abuziv! Vă rugăm să participați doar la concursurile organizate pe pagina oficială Lidl România”, transmitea magazinul pe pagina de Facebook. Și nu era singurul magazin vizat de astfel de înșelătorii. În perioada izolării sociale, magazine ca Lidl, Kaufland, Ikea, Mega Image sau Profi au fost folosite de escroci în diverse campanii care promite premii. Atât companii specializate în securitate cibernetică, dar și CERT-RO au avertizat cu privire la așa mesaje.

Fie că vorba de Lidl sau alt magazin de la noi, trebuie să fii întotdeauna atent la astfel de mesaje și să verifici doar ofertele reale.