Lidl România tocmai a făcut anunțul: românii primesc așa ceva gratuit. Care sunt condițiile?

Lidl România tocmai a făcut anunțul: românii primesc așa ceva gratuit. Care sunt condițiile?

Lidl România a venit cu o veste excepțională pentru milioanele de români care-i trec pragul. Compania a anunțat oficial ce se întâmplă din 17 august.

Pe 12 august te-am informat că, din 17 august, Lidl România lansează noua colecție Stikeez. Dar acum aceasta e inspirată de universul gospodăriei. Stikeez Happy Home cuprinde 24 de figurine ce iau forma animalelor de companie, a ustensilelor din bucătărie sau a altor obiecte de acasă.

Poți colecționa figurinele – ai 24 de Stikeez de adunat – și primești câte o figurină la fiecare 50 de lei cheltuiți la produse din gama bio. Albumul de colecție costă 14 lei. Campania e valabilă până pe 13 septembrie.

De acum ai figurinele de la Lidl România și în mediul digital

Lidl România a anunțat că, pentru prima oară, copiii pot interacționa cu figurinele preferate și prin realitate augmentată, cu ajutorul unui filtru dedicat, pentru Instagram Stories.

Astfel, noutatea cu care vine colecția Stikeez Happy Home constă în utilizarea realității augumentate (AR) pentru și mai multă distracție în familie.

Fanii Stikeez pot interacționa cu figurinele folosindu-se, pentru prima oară, de un filtru AR pentru Instagram Stories. Acesta va fi lansat din 17 august pe pagina de Instagram Lidl România. Acesta ia forma unui joc și are drept personaje figurine din colecție, care „prind viață” și îi provoacă pe utilizatori să obțină cel mai mare punctaj, prin imitarea expresiilor faciale ale pisicuței Coshida, fierăstrăului Zimțișor, rățuștei Țusca, ceainicului Titi și cactusului Țepeluș.

Ar trebui să mai știi că această colecție cuprinde 24 de figurine și este inspirată de universul de acasă, de la locatari (băiețelul Lulu și fetița Lili), obiecte uzuale care pot fi găsite în fiecare gospodărie (electrocasnice, precum frigiderul Frigurici, ustensile de bucătărie, cum este ceainicul Titi) și până la plante (cactusul Țepeluș, copacul Arborică), animale domestice (câinele Orlando și pisica Coshida) sau chiar accesorii pentru acestea (Cușcuța). Ai toate detaliile aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: