Lidl a făcut anunțul momentului: se întâmplă în toate magazinele din România

Lidl a făcut anunțul momentului: se întâmplă în toate magazinele din România

Lidl România a venit cu un anunț important pentru toți clienții. Retailerul promite surprize însemnate în toate magazinele.

Cu câteva zile înainte de finalul săptămânii, Lidl România a anunțat ce pregătește pentru perioada următoare.

„Săptămâna viitoare vine cu multe surprize în magazinele noastre, dar și cu mult așteptații prieteni din noua colecție Stikeez! În plus, te așteptăm pe la noi cu accesorii pentru școală, produse cu gust de vacanță și multe altele.”
Lidl România într-un mesaj pe Facebook

Colecția Stikeez va fi în magazine din 17 august. Ai personajele pe care copiii, și nu numai, le îndrăgesc. Aici vorbim de Lumi, Sofia, Perieta sau chiar Grătărilă, la sentiment cu momentele de relaxare din vara asta.

Ideea Lidl România e că le poți colecționa – ai 24 de Stikeez de adunat – și primești câte o figurină la fiecare 50 de lei cheltuiți la produse din gama bio. Albumul de colecție costă 14 lei. Campania e valabilă până pe 13 septembrie.

Ce altceva ai în catalogul Lidl de săptămâna viitoare

Lidl promite delicii cu gust de vacanță. Și aici vorbim de diverse produse care îți plac în alte țări, cum ar fi pizza arrabiata, selecție de mezeluri italienești sau mortadella Bologna. Pe listă mai poți trece fasole verde întreagă la 9 lei, scoici cu sos la 13 lei, dar și pizza calzone la 10 lei. Mai ai și mezeluri croate la 22 de lei sau chorizo feliat la 6 lei.

În oferta Lidl mai găsești omletă cu cartofi, pesto proaspăt la 5 lei, dar și pesto sicilian la 7 lei. Iar din grecia ai ulei de măsline extravirgin la 23 de lei si iaurt Straggisto la 8 lei. Totodată, n-ar trebui să ignori brânza feta a grecilor sau chiar cea halloumi. Mai există și paste kritharaki și măsline kalamata cu sâmburi.

În fine, sunt diverse produse și din Transilvania și Banat, cum ar fi cașcaval Apuseni, brânză de burduf sau sângerete. Ai întregul catalog disponibil aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: