17 dec. 2020 | 16:20

Lidl face senzație fix înainte de Crăciun: toți românii sunt vizați de anunț

CHESTII
Lidl face senzație fix înainte de Crăciun: toți românii sunt vizați de anunț

Lidl continuă surprizele pentru clienții săi din România, chiar înaninte de sărbătorile de iarnă. Vei avea nevoie cu siguranță de aceste produse pe care să le faci cadou celor dragi în ajun de Crăciun.

Suntem în prag de sărbători și, ca în fiecare an, suntem în goana după cadouri. Lidl a creat astfel cutii și pachete speciale de Crăciun ca să le oferi în dar celor dragi.

Cadouri de la Lidl în prag de Crăciun

De exemplu, o cutie cadou de Crăciun frumos ambalată costă doar 99.99 de lei și conține Favorina – Panettone Classico – un kg, Alesto – mix de nuci, alune, caju și migdale – 200 de grame, Allini – Prosecco Premium Conegliano Valdobbiadene – 0,75 litri, Sondey – selecție fursecuri cu unt – 500 de grame, J.D. Gross – praline fructe de mare – 250 de grame și Bellarom – cafea măcinată Columbian – 454 de grame.

Un pachet mai sofisticat este cutia cadou Deluxe, care conține lichior cremă de whiskey irlandez, alcool 17% volum – 0,7 litri, cafea boabe Costa Rica – 500 de grame, sos Chutney de smochine la 150 de grame,  oțet balsamic de Modena I.G.P – 0,25 litri, odorizant de cameră la 90 de mililitri, o selecție de nuci de 275 de grame și ulei de măsline cu bucăți de trufe – 0,25 litri.

Cutia cadou Premium este cu adevărat special, iar produsele sunt alese cu atenție. La 249 de lei, o poți pune sub bradul de Crăciun, iar cei dragi să se bucure de următoarele: mix alune și nuci cu spărgător, ceai bio în cutie, odorizant de cameră cu bețișoare, cafea boabe Costa Rica, delicioase praline belgiene și trufe rase, în ulei de măsline extravirgin, o selecţie de miere, un kilogram de Panettone classic și Allini – Prosecco vin spumant brut.

Pachetele de cadou de la Lidl sunt aranjate cu bun gust și sunt la prețuri speciale. Pentru ca sărbătorile tale și ale celor dragi să fie la fel de speciale.