Lidl face asta în România. Anunțul momentului pentru toată țara

Lidl face asta în România. Anunțul momentului pentru toată țara

Lidl încheie un an excelent, cel puțin conform ultimului anunț. În ultimele luni a oferit numeroase produse speciale românilor, a încheiat parteneriate cu diverși furnizori locali, iar rețeaua a ajuns acum la un număr impresionant.

Lanțul de magazine, care face parte din același grup cu Kaufland, a anunțat că va ajunge să aibă 289 de unități la nivel național. Totul până la sfârșitul anului. Au fost adăugate încă 28 de unități Lidl. Asta înseamnă de două ori mai multe față de numărul minim ce a fost anunțat la începutul anului. În plus, au fost făcute cinci relocări. De altfel, 2020 a fost și anul cu cea mai puternică expansiune din ultima perioadă.

Chiar recent, pe 17 decembrie, a fost programată deschiderea a trei unități: Alba Iulia, Brăila și Focșani. Alte trei au fost deschise pe 3 și 10 decembrie. Dar nu se oprește aici. Pe 21 decembrie va fi o ultimă inaugurare la Oravița.

În primăvară, Lidl a anunțat investiții de un miliard de lei și cel puțin 15 inaugurări. Însă, la finalul acestui an, lanțul de magazine numără încă 28 de unități și cinci relocări, în România.

Programul Lidl de sărbători

În cazul în care lași cumpărăturile pe ultima sută de metri, e important să știi programul. Lanțul de magazine a anunțat că în România vor fi deschise magazinele între orele 7:00 și 21:00. Programul se aplică din 21 decembrie până pe 23 decembrie.

În Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, acestea vor avea program între orele 7:00 și 18:00. Ulterior, unitățile vor fi închise vineri, 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, precum și sâmbătă, 26 decembrie, în cea de-a doua zi de Crăciun.

Pe 27 decembrie, magazinele Lidl vor fi deschise în intervalul 08:00 și 20:00. Apoi, de luni, 28 decembrie, până miercuri, 30 decembrie, acestea vor fi deschise între orele 07:00 și 21:00. În ajunul Anului Nou, pe 31 decembrie, românii vor putea face cumpărături la Lidl în intervalul orar 07:00 – 18:00. Pe 1 ianuarie, va fi închis. Apoi, sâmbătă, 2 ianuarie, unitățile vor fi deschise între orele 09:00 și 17:00, după care se va reveni la programul normal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: