Lidl a făcut marele anunț. Toți românii trebuie să știe asta. Se întâmplă chiar acum

Lidl a făcut marele anunț. Toți românii trebuie să știe asta. Se întâmplă chiar acum

LIDL continuă să își extindă rețeaua în țara noastră prin inaugurarea a două noi magazine, unul chiar în premieră într-un oraș în care retailerul nu mai deține magazine. Clienții din două județe se pot bucura astfel de produsele retailerului în două noi locații.

Astfel, în orașul Siret din județul Suceava LIDL deschide primul magazin în ziua de joi, 10 decembrie, iar celălalt, în orașul Gheorgheni, județul Harghita. E important de menționat pentru șoferi că ambele unități dispun de câte o stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Magazinul din Siret este situat pe strada Simion Florea Marian, Nr. 2A. Acesta va fi primul magazin LIDL din Siret, iar în urma inaugurării sale, vor fi create 20 de noi locuri de muncă, conform LIDL.

Magazinul Lidl din Siret are o suprafață de vânzare de peste o mie de metri pătrați și peste 80 de locuri de parcare. În parcarea magazinului se va afla și o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noile unități LIDL din Siret și Gheorgheni dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Produse cu totul și cu totul noi în magazinele LIDL

Surprizele continuă la Lidl, înainte de sărbătorile de iarnă. Astfel, retailerul va introduce în magazinele sale produse cu totul și cu totul noi, care n-au mai fost până acum disponibile în magazinele sale.

Astfel, începând cu 7 decembrie, magazinul introduce dispozitive inteligente în ofertă. Acestea vor fi încadrate la categoria „Home SMART home” și vor purta sub-brandul ZigBee.

Printre produsele smart oferite se numără un dispozitiv gateway, o priză inteligentă și un senzor de mișcare, conform Lidl.

Citește și:
Etichete: