Lidl a făcut anunțul: se întâmplă în toate magazinele din România. Clienții pot face acum asta

Lidl a făcut anunțul: se întâmplă în toate magazinele din România. Clienții pot face acum asta

Lidl România a venit cu un anunț important pentru toți clienții din România. Mai sunt câteva zile în care se întâmplă asta în magazine.

Pentru sezonul de toamnă, când e preconizată revenirea la școală, Lidl România a pregătit un proiect special. „Soluția este să ne implicăm împreună, pentru că fiecare pas spre școală înseamnă un pas spre viitor!”, informează compania pe pagina de Facebook.

Ce îți propune Lidl acum? Ei bine, proiectul e unul de donații. „Pentru fiecare produs cumpărat de tine din oferta Școala în Coolori Vesele, noi donăm 1 leu programului Teach for Romania, în perioada ‪17-30 august 2020‬!”, susține retailerul.

Ce poți cumpăra de la Lidl ca să susții proiectul?

În catalogul pus la dispoziție și online aici, Lidl a trecut mai multe produse. Există ghiozdan la 65 de lei, penar cu fermoar la 25 de lei, dar și un dosar cu 30 de folii la 8 lei. Iar un biblioraft pentru organizat diverse documente e la doar 7 lei acum.

Lidl are și-o colecție cu minioni, că tot a fost un fenomen. Astfel, un set de scris e 17 lei, o umbrelă e 20 de lei, iar un ghiozdan cu design special e la doar 30 de lei.

În ceea ce privește vestimentația, magazinul pune la dispoziție și haine cool și colorate. De exemplu, o jachetă pentru fete e 40 de lei, iar pantaloni din molton pentru băieți costă doar 30 de lei. Două bucăți pentru tricou costă 25 de lei, iar joggers denim costă 40 de lei, pentru băieți.

În fine, Lidl mai are în ofertă și un calculator cu design aparte la 30 de lei, dar și-o lampă de birou cu LED la 60 de lei. Oferta magazinului mai cuprinde haine pentru elevii de grădiniță, dar și seturi pentru prânz. De exemplu, un bidon de aluminiu costă 12 lei, iar cutiile pentru sendviș costă 25 de lei. Oferta e valabilă până pe 30 august.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: