Lidl a făcut anunțul pentru toate magazinele: se întâmplă în întreaga Românie

Lidl a făcut anunțul pentru toate magazinele: se întâmplă în întreaga Românie

Lidl are o surpriză importantă pentru miile de clienți din România. Se întâmplă încă din această săptămână și ar trebui să știi.

Cu aproape o săptămână înainte de Halloween, Lidl a anunțat că are produse speciale pentru toți românii care vor să sărbătorească acest moment. Sub numele „Surprize de speriat”, acestea sunt disponibile în magazine și la prețuri decente.

Vorbim, de exemplu, de figurine din cartofi, pizza Halloween sau cartofi wedges. Poți cumpăra, de exemplu, și popcorn caramelizat la 10 lei cutia, bomboane gumate cu aromă de fructe la 20 de lei, dar și nuggets din piept de pui la 12 lei.

Cea mai tare achiziție pot fi însă brioșele cheesecake cu ciocolată la 4 lei, dar și snackurile cu aromă de smântână la 5 lei. Iar Lidl mai are ceva special în ofertă. E vorba de arahidele în crustă la 4,5 lei. Iar dacă vrei să sărbătorești acest moment ca americanii nu strică să iei desert din spumă de zahăr la 6 lei sau mix de bomboane la 20 de lei. Există și jeleuri diverse la 15 lei.

Ce mai poți lua de la Lidl pentru Halloween

Mai poți lua și dovleac de Halloween la 2 lei kilogramul sau o găletușă cu jeleuri și caramele la 15 lei. Există și clasicele bomboane gumate „dinți Dracula” la 4 lei, iar pentru Oreo ai ceva special: biscuiți cu vanilie la 3,6 lei. Există și un fresh din fructe roșii, ca să imite sângele, și costă 8 lei la Lidl.

Când vine vorba de costume, retailerul are pentru fete si băieți la 25 de lei sau ceva mai complexe la 30 de lei. Poți lua chiar și niște șosete pentru băieți sau fete la 7 lei perechea. Iar o pălărie de Halloween pentru copii e la 9 lei la Lidl. Iar pentru adulți există diverse accesorii la 12 lei. Catalogul complet e disponibil aici, dacă te bate gândul să profiți de acest moment.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: