Iohannis o să fie vedeta festivalurilor muzicale din acest an după ce auzi această melodie

Iohannis o să fie vedeta festivalurilor muzicale din acest an după ce auzi această melodie

Klaus Iohannis ne-a îndemnat în repetate rânduri să stăm acasă, însă unul dintre discursurile sale a atras atenția în mod deosebit și a fost transformat într-o piesă.

Trupa românească Hyenas s-a gândit că n-ar fi rău să contribuie la promovarea mesajului transmis de președintele României, care ne îndeamnă să stăm acasă pe timpul pandemiei, chiar și de Paște. Astfel, au văzut utilă crearea unei piese cu unul dintre discursurile recente ale politicianului, poate cel mai dur din această perioadă.

Solistul de pe piesă este chiar președintele țării noastre.

„Este foarte important să #StațiAcasă și nu am găsit o metodă mai bună de a întări această afirmație, alături de cel mai important om al statului, Klaus Iohannis. Spread the news!”, a postat trupa pe Facebook.

Mesajul lui Klaus Iohannis, pus pe beat

Probabil nu te-ai gândit niciodată că se va ajunge la asta, însă de acum îl poți asculta pe președintele României ca vocal principal pe o piesă care s-ar putea să rupă la festivalurile viitoare, odată ce se va da voie să se organizeze și așa ceva, la finalul pandemiei.

„Așadar, dragi români, indiferent ce vă spun unii și alții, eu vă spun același lucru pe care îl spun medicii, același lucru pe care îl spun experții, cuvântul de ordine este «Stați acasă»”, spune începutul discursului lui Klaus Iohannis și, inevitabil, în același timp, și piesa creată după discurs.

„În timp ce ascultam mesajul către populație dat de către șeful statului legat de măsurile de distanțare socială din preajma sărbătorilor pascale, am realizat că este necesară întărirea și împrăștierea cât mai masivă a acestuia. Maniera imperativă și răspicată a lui Klaus Iohannis de a-l comunica a inspirat instrumentalul energic și ritmat și a dus la construirea piesei, de altfel o semnătură de sound a producătorilor/djilor Hyenas”, declară Hyenas, potrivit EuropaFM.

Citește și: