Anunțul Digi | RCS-RDS: surpriza adusă de Paște care vizează toți clienții

Anunțul Digi | RCS-RDS: surpriza adusă de Paște care vizează toți clienții

Digi | RCS-RDS a avut o campanie impresionantă cu telefoane cu zero lei avans. Acum are o veste bună mai ales pentru cei care și-au configurat contul online.

Ar trebui să știi de această ofertă pe care Digi | RCS-RDS o are acum. E vorba de aplicația Digi Online și cu aceasta poți câștiga. Premiile? Telefonul Digi K2. Și sunt trei bucăți, așa că ai avea șanse de câștig.

Ca să participi la concurs trebuie să completezi un formular online. Și ai doar o singură întrebare la care trebuie să răspunzi: „Care este canalul tău favorit din Digi Online?”. Apoi, completezi cu nume și prenume, ID client și adresa de mail. Și asta e tot. Găsești formularul aici.

Despre această aplicație pusă la dispoziție de RCS-RDS e bine să știi că prin ea ai acces la peste 70 de canale TV online. Totodată, poți vedea meciurile din UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1, Seria A, La Liga sau Ligue 1 pe orice dispozitiv. Nu în ultimul rând, prin aplicație ai acces la HBO Go într-o secțiune dedicată. Poți astfel vedea filmele și serialele favorite. Streamingul funcționează pe maximum cinci dispozitive.

Aplicația de la Digi | RCS-RDS e disponibilă pe orice smartphone cu Android 4.4 sau mai nou și iOS 12.1 sau mai nou. Pe computer merge pe sistemele de operare Windows și macOS în browser.

Plătești factura la Digi | RCS-RDS fără să ieși din casă

Operatorul și-a pus la punct un sistem eficient de plată online. Mesajul Digi | RCS-RDS în această perioadă e destul de simplu: „Rămâi în siguranță și plătește factura Digi de acasă, online, cu cardul tău bancar”. Înainte de toate, în caz că n-o ai, ca să-ți activezi factura electronică, ai o pagină dedicată.

Îți introduci numărul de client, CNP și adresa de mail. Există o pagină specială și pentru plata facturii. Bagi numărul de telefon, codul de client sau seria și numărul facturii. Setezi suma de plată și bagi adresa de mail.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: