Anunțul zilei de la Kaufland. Se dau gratis pentru toți românii

Anunțul zilei de la Kaufland. Se dau gratis pentru toți românii

Kaufland continuă surprizele pentru clienții săi din România, chiar înaninte de sărbătorile de iarnă. Vei avea nevoie cu siguranță de aceste produse pe care magazinul ți le va oferi în mod gratuit.

Kaufland a dezvăluit astăzi așadar o nouă “pagină” din concursul său, prin care le oferă românilor posibilitatea de a câștiga vouchere de cumpărături dacă ghicesc cuvântul magic al zilei. Astăzi oferă un card cadou în valoare de o mie de lei.

Kaufland vorbește astăzi despre rețetele pentru cozonac și cele cu mâncare pentru Crăciun. Cuvântul magic pe care românii trebuie să îl ghicească are numai cinci litere, începe cu litera G și se termină cu litera T.

Oferte speciale de la Kaufland în prag de sărbători

Mai mult, retailerul spune că oferă și indicii prin intermediul contului său de pe Instagram. Astfel, trebuie să îți folosești imaginația pentru a ghici cuvântul zilei și a intra în joc pentru a avea șansa de a câștiga premiile.

Kaufland le oferă așadar clienților din toată țara posibilitatea de a câștiga un voucher în valoare de o mie de lei pentru produsele Spice & Soul. Acest lucru se întâmplă doar în cadrul promoției de astăzi.

Cei de la Kaufland au anunțat de curând noua surpriză din calendarul de bunătăți magice pentru românii din toată țara. Magazinul oferă vouchere în valoare de o mie de lei pentru cei care decid să participe la concursul său care se desfășoară până de Crăciun.

Cum beneficiezi de suma de bani de la Kaufland? Pentru a putea câștiga această sumă de bani, românii trebuie să intre pe website-ul celor de la Kaufland, unde există concursul special de Crăciun, și să ghicească cuvântul magic al acestei zile, pentru a fi în mod automat înscriși.

Kaufland va aștepta toate înscrierile oamenilor înainte de a decide care dintre cei care au înscrieri valide pot fi aleși câștigători ai voucherelor în valoare de 1.000 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: