ING, anunț important pentru toți clienții: trebuie să știi asta dacă ai un cont bancar

ING, anunț important pentru toți clienții: trebuie să știi asta dacă ai un cont bancar

ING Bank vine cu un anunț important pentru toți clienții care au un cont bancar. Lansează un nou serviciu care sigur îi va interesa pe mulți.

ING Bank e una dintre cele mai importante bănci din România și a reușit să încheie 2019 pe locul 4 în clasamentul instituțiilor bancare din România, urcând două locuri. Își permite, așadar, să-și îmbunătățească serviciile și să se ducă și spre alte zone.

Exact asta face acum.

ING lansează o platformă de shopping, care vine cu avantaje pentru cei care o folosesc. Practic, ți se face o selecție a ofertelor propuse de diverși retaileri și are și un program de cashback. Mai exact, primești bani înapoi la fiecare achiziție și poți face economii.

Cum funcționează aplicația DealWise de la ING

Denumită DealWise, platforma, care la acest moment include oferte din nișa de fashion sau de produse de îngrijire, se prezintă ca o inovație a ING Bank, cu 30 de angajați și o echipă încă în extindere. Platforma a fost pregătită spre lansare atât pentru România, dar și pentru alte state, precum Germania și Belgia. ING Bank a înregistrat un profit net de 143 de milioane de lei în primul trimestru din 2020, în scădere cu 27% față de aceeași perioadă a anului trecut, pe fondul creșterii costurilor cu riscul ca urmare a deteriorării perspectivelor economiei pe fondul pandemiei COVID 19.

ING a ajuns la un milion de persoane care încasează venituri recurente precum salariile într-un cont deschis la bancă.

„Situația curentă este o lebădă neagră, pe care nu ne-am fi putut-o închipui la începutul anului. După primele săptămâni în care ne-am concentrat pe continuitatea activității băncii și siguranța colegilor, acum lucrăm activ să ne susținem clienții vulnerabili și contribuim la revenirea economiei”, spune Mihaela Bîtu, director executiv al ING Bank România.

De precizat că ING a lansat marți și oferte de muncă, precum cele pentru ocuparea unei poziții de Senior Project Manager și Team Leader Customer Support. Aplicația poate fi descărcat de aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: