Galaxy S21, o nouă bătaie de cap: detaliul care nu va încânta pe nimeni din viitorul telefon

Galaxy S21, o nouă bătaie de cap: detaliul care nu va încânta pe nimeni din viitorul telefon

Mai este mult până la lansarea noilor telefoane de top de la Samsung, dar au început deja să circule pe internet detalii despre viitorul Galaxy S21.

Când Samsung a lansat Galaxy S20 și, mai târziu, Galaxy Note 20, foarte mulți au fost supărați în legătură cu diferența de nivel semnificativă dintre spatele carcasei și zona camerelor. Practic, aveai de ales în a-ți cumpăra o carcasă groasă pentru a-ți proteja camerele sau de a-ți sprijinii în permanență telefonul pe camere. Din păcate, aceasta din urmă este soluția de a le zgâria.

Conform unor zvonuri publicate OnLeaks și Pigtou, situația va fi și mai dezastruoasă când vine vorba de Galaxy S21 sau Galaxy S30, în funcție de nomenclatorul pentru care vor opta cei de la Samsung. Urmtăroul telefon de top de la Samsung va avea o ”umflătură” și mai mare în dreptul camerelor.

Până și versiunea standard de S21, după cum se poate vedea în captura de ecran de mai sus, va avea o umflătură care se va extinde pe laterala dispozitivului. Când vine vorba de alegeri de design, aceasta ar putea fi una dintre cele mai ciudate.

Conform celor de la OnLeaks, versiunea Ultra a viitorului smartphone va avea o umflătură pentru camere și mai mare decât cea din imaginea de mai sus, una care se va extinde până la limita marginii, fără să o depășească, după cum se vede mai sus.

Dincolo de particularitățile legate de cameră, telefonul nu pare să includă schimbări revoluționare față de iterația anterioară. Varianta standard va fi construită în jurul unui ecran plat de 6,2 inci cu camera de tip perforație în partea superioară a ecranului. La polul opus, versiunea Ultra va avea un ecran curbat undeva între 6,7 și 6,9 inci. Nu se cunosc detalii legate de performanța foto.

În ceea ce privește momentul lansării noilor telefoane, se pare că în 2021 Samsung se va grăbi un pic. În loc să aștepte până în februarie, martie cu conferința de lansare, se pare că modelele vor fi dezvăluite în ianuarie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: