18 iul. 2020 | 10:25

FOTO Acest patron de bar a găsit o soluție radicală pentru a-i ține la distanță pe clienți

ACTUALITATE
FOTO Acest patron de bar a găsit o soluție radicală pentru a-i ține la distanță pe clienți

Odată cu relaxarea restricțiilor, terasele și chiar barurile s-au deschis în multe țări europene. Doar că ai văzut, probabil, că distanțarea socială nu prea se respectă. Un patron susține că a găsit soluția perfectă.

Distanțarea socială e o regulă ce trebuie respectată în mai toate locurile aglomerate, dar mai ales la restaurante și terase. Patronii au venit cu tot felul de soluții: au pus mesele la distanță de minimum doi metri, nu permit grupuri mari la masă și au făcut culoare separate pentru deplasare.

Totuși, și-au dat seama că nu e suficient și că lumea nu respectă aceste reguli, mai ales în locuri în care se consumă multe băuturi alcoolice. Acest patron de bar din Marea Britanie a trecut, însă, la fapte.

A decis să vină cu o soluție radicală.

Patronul de bar care și-a instalat un garduleț electric în local

Dai, ai citit bine. Omul a decis să-și pună în fața barului un gărduleț electric, astfel încât clienții să nu se poată apropia foarte tare. Cine se apropie, se curentează imediat. În bar se servesc doar băuturi alcoolice și oamenii nu mai respectau distanțarea socială.

Așa că a deci să vină cu această soluție, mai ales că spațiul din bar e destul de mic. Potrivit spuselor patronului, gărdulețul e similar cu cel pe care-l folosesc și alții pentru a-și apăra proprietățile, dar e întâlnit deseori și pe gardurile închisorilor.

Mulți au crezut că gardul nu e conectat la instalația electrică și că totul e doar o farsă. Patronul îi invită însă pe sceptici să se apropie și să testeze dacă trece sau nu curent prin el, pentru a se convinge.

Evident că nimeni nu se prea încumetă să vadă dacă acesta curentează sau nu. Ce e important, însă, e că distanța este, în acest fel, păstrată. Adică scopul urmărit de patron a fost îndeplinit.