13 sept. 2020 | 10:07

Farse la telefon: cum îți schimbi vocea când vorbești cu prietenii de pe iPhone

ACTUALITATE
Farse la telefon: cum îți schimbi vocea când vorbești cu prietenii de pe iPhone

Dacă ai fost întotdeauna fascinat de secvențele din filme în care un personaj își schimba vocea pentru a vorbi la telefon, te vei bucura să afli că poți face și tu același lucru.

În mod previzibil, când vine vorba de farse la telefon, există sute de aplicații care se laudă cu o performanță decentă. Eu am testat mai multe pentru modificarea vocii în timpul unui apel, iar cea mai prietenoasă pe care am găsit-o este intitulată Call Voice Changer – IntCall.

Nu te costă nimic s-o instalezi, dar după 2 minute de conversații telefonice gratuite, suficient cât să-ți formezi o părere despre utilitatea programului, trebuie să plătești, iar motivația din spate este una cât se poate de clară.

Pentru ca vocea ta să-ți fie transformată în timp real, apelul este redirecționat printr-un server care face respectivul efort tehnologic. Practic, apelul către orice număr din lumea asta îți este efectuat prin serviciul de VoIP al dezvoltatorilor aplicației. Nu mai folosești serviciul furnizat de operator pentru a suna.

După ce a instalat aplicația, te confrunți cu o interfață cât se poate de simplă. Din ecranul principal, poți forma un număr de telefon sau poți face un tap în stânga jos pe agendă, pentru a alege un contact existent. Poți alege să ai altă voce dinaintea inițierii apelului sau după. Eventual, o poți schimba în timp ce vorbești folosind cele patru butoane de culori diferite. Low este pentru o voce semnificativ mai joasă decât a ta, iar Highest este pentru o voce foarte înaltă. Am făcut teste cu toate și funcționează perfect, în sensul că persoana de la capătul firului de înțelege perfect, fără ca vocea ta să fie identificabilă.

Când inițiezi primul apel, trebuie să-ți completezi numărul de telefon, în cazul în care vrei persoana de la capătul firului să vadă numărul tău ca apelant. Ca un detaliu drăguț, în timpul apelului, pe lângă modificare vocii, Call Voice Changer – IntCall îți pune la dispoziție un număr semnificativ de efecte audio. Poți pune pe fundal un plâns de copil mic, un fluierat, răsete, zgomote de animale și nu numai. În funcție de cât timp vrei să investești în acest subiect, opțiunile sunt nelimitate.

În privința costurilor, pe lângă cele două minute gratuite, poți plăti 5 dolari pentru 15 minute de farse la telefon, 10 dolari pentru 35 de minute și 20 de dolari pentru 80 de minute. Dacă îți propui să folosești aplicația foarte des, există posibilitatea unui abonament săptămânal de 7 dolari pentru 80 de minute de dialog la fiecare șapte zile.

schimbare voce

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele