Netflix te ajută să fii mai rapid la binging: schimbarea radicală introdusă în aplicația de mobil

Netflix te ajută să fii mai rapid la binging: schimbarea radicală introdusă în aplicația de mobil

În cazul în care obișnuiești să-ți vizionezi serialele preferate în tren, avion sau mașină, Netflix vrea să te ajute să fii mai eficient printr-o funcție interesantă.

Se lucrează de mult timp la asta. Primele teste au început în urmă cu mai bine de un an, dar acum se pare că au fost finisate toate detaliile. Este vorba de posibilitatea modificării vitezei de rulare la conținutul de pe Netflix. Astfel, vei putea vedea un episod de 45 de minute în 35, de exemplu, fără să fi nevoit să derulezi prin el.

În prima fază, noua funcție va fi implementată în versiunea e Android a aplicației Netflix. Dacă nu o ai încă disponibilă, ar trebui să mai aștepți câteva zile și să te asiguri că ți-ai actualizat-o din Google Play Store. Peste câteva săptămâni va ajunge aceeași funcție în aplicația Netflix pentru iPhone sau iPad.

De asemenea, dacă obișnuiești să te uiți la filme și seriale în browser, pe laptop sau desktop, vei avea și tu un pic de așteptat pentru aceeași opțiune.

În practică, la fel ca în imaginea de mai sus, când te vei uita la orice clip de pe Netflix, vei avea în stânga jos un buton de viteză sau Speed cu câteva variante din care poți alege, 0,5x, 0,75x, 1x (normal), 1,25x sau 1,5x. Cu cât valoarea este mai mare cu atât acțiunea de pe ecran se va desfășura mai repede, la fel și vocea personajelor.

Când au început primele teste cu această funcție, mai mulți oameni de la Hollywood s-au grăbit să o critice pentru că ruinează experiența vizionării unui film. Tot atunci, oficialii Netflix au promis că renunță la planurile de lansare.

Între timp, lucrurile se pare că s-au schimbat, iar dacă vrei să-ți vezi filmele și serialele mai repede de pe cea mai populară platformă de streaming, acum ai și această posibilitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: