E gratis la Digi | RCS-RDS pentru toți românii: secretul ca să profiți chiar acum

E gratis la Digi | RCS-RDS pentru toți românii: secretul ca să profiți chiar acum

Digi | RCS-RDS are o mulțime de opțiuni pe care le dă gratuit abonaților, dar prea puțini beneficiază de acestea. Cea de azi e direct pe telefonul tău și e un fel de completare pentru abonamentul TV.

Dacă ești abonat al Digi | RCS-RDS, ar trebui să începi să folosești aplicația Digi Online. Sigur ai mai văzut recomandări despre aceasta, sigur ai auzit că e bună la ceva sau la altceva. Uite cel mai mare avantaj: canale TV.

Activezi gratuit Digi Online din contul tău de client și ai acces la peste 70 de canale TV online. Cu aplicația ai șansa să vezi meciurile din UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1, Seria A, La Liga sau Ligue 1 de pe orice dispozitiv. Totodată, în aceeași aplicație ai secțiunea HBO GO unde poți urmări și filmele sau serialele preferate. Streamingul funcționează pe cinci dispozitive. Iar în cont vezi ce dispozitive sunt conectate.

Cum profiți de opțiunea gratuită de la Digi | RCS-RDS

Ca să ajungi să folosești aplicația, după cum ziceam mai sus, ai nevoie de un cont. Dacă îl ai, e bine. Dacă nu ai unul, îți poți face aici. Accesează secțiunea Serviciile mele și apoi Digi Online, setează un nume de utilizator (adresa de mail) și o parolă, accesează link-ul pe care tocmai l-ai primit în mailul setat și asta-i tot. Poți intra în Digi Online cu datele de acces setate.

Dacă ai un abonament mobil de la operator, îți creezi cont cu numărul de telefon.

Aplicația e disponibilă pe Android și iOS, gratuit, în fiecare magazin cu aplicații: Play Store și App Store. Totodată, poți accesa conținutul în browser pe laptop sau PC.

Asta e tot. Dar mai trebuie să ții cont de ceva: conținutul poate fi vizionat doar pe teritoriul României. Dar acesta ar putea fi un inconvenient prea mic, dat fiind că anul acesta cel mai mult ai stat în România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: