E gratis chiar acum la Digi | RCS-RDS. Toți românii trebuie să aibă așa ceva pe telefon

E gratis chiar acum la Digi | RCS-RDS. Toți românii trebuie să aibă așa ceva pe telefon

Este clar că 5G a acaparat toată tehnologia anului, desi a fost unul greu încercat. 5G a început să inoveze sectorul tehnologic și se estimează chiar că, până la sfârșitul lui 2020, peste un miliard de oameni vor avea acces la tehnologia 5G pe telefon.

Dar până vei beneficia de o acoperire 5G care să funcționeze la parametri optimi, ar trebui să te asiguri că pe telefonul tău ai configurat această setare ca să profiți la maxim de calitatea convorbirilor.

Pentru a-ți veni în sprijin în acest sens, Digi | RCS-RDS oferă așa ceva. E gratuit să activezi acest lucru, atât timp cât telefonul tău are suport pentru așa ceva. Astfel, opțiunile VoLTE și VoWiFi care îți garantează apeluri telefonice mai clare, fără întreruperi, uneori și când nu ai semnal prea bun.

Deși tehnologia e disponibilă gratuit la Digi | RCS-RDS încă din 2017, puțini clienți sunt familiari cu aceasta

Cum profiți de aceste două opțiuni oferite gratis de Digi | RCS-RDS? VoLTE funcționează ca standardul VoIP. Folosește rețeaua 4G/LTE de date mobile a companiei. Asta înseamnă că nu consumi minute, ci vei consuma trafic de internet când ai la dispoziție posibilitatea de a efectua un asemenea apel. Mai mult, apelurile se conectează în mai puțin de două secunde din momentul inițierii.

Cea de-a doua opțiune oferită în mod gratuit de Digi | RCS-RDS este VoWiFi. Asta presupune să te conectezi la internetul wireless de care beneficiezi și dispui de acoperire mult mai bună pentru apeluri în interiorul casei sau unde te afli. De asemenea, poți avea serviciul VoWiFi și în exterior, prin rețeaua națională de hotspoturi Digi Wi-Fi.

Mai mult, prin tehnologia VoLTE, apelul 4G pe telefon este gratuit. Ai nevoie doar de un smartphone compatibil, cumpărat de la Digi | RCS-RDS sau din altă parte, cu tehnologia VoLTE. Serviciul se activează când te afli în aria de acoperire 4G. În timpul convorbirii trecerea din reţeaua 4G în cea 3G se face automat.

Un alt motiv pentru care ai vrea așa ceva e că prin VoLTE beneficiezi de conversații bune în timp ce folosești datele mobile la viteze 4G. Ceea ce pe 3G era doar un vis frumos. Ai toate detaliile pe site-ul Digi | RCS-RDS aici.

 

Citește și: