E gratis chiar acum la Digi | RCS-RDS: milioane de români trebuie să afle. Opțiunea care schimbă tot

E gratis chiar acum la Digi | RCS-RDS: milioane de români trebuie să afle. Opțiunea care schimbă tot

Digi | RCS-RDS oferă una dintre cele mai tari opțiuni absolut gratis, iar oamenii e posibil să n-aibă habar. Așa că, iată, facem un pic de lumină asupra situației.

În ultimii ani, Digi | RCS-RDS a recuperat considerabil cu opțiuni care să fie pe aceeași lungime de undă cu ce oferă concurența. Din păcate, dezvoltare 5G nu a avans în niciun fel. Până să vorbim însă de 5G, e important ca tehnologia de acum să funcționeze excelent.

Așa e cazul și cu opțiunea de care îți zic acum. Sigur în 2020 ai ajuns să vorbești mai mult ca niciodată la telefon. Și unele dintre convorbiri sunt foarte importante, așa că vrei să auzi și să te faci auzit foarte bine. Aici te ajută opțiunea de la Digi | RCS-RDS.

Ce să activezi chiar acum de la Digi | RCS-RDS pe telefonul tău

Dacă ai un abonament mobil de la Digi | RCS-RDS și un telefon cât de cât bun, din ultimii doi-trei ani, sigur ai opțiunile VoWi-Fi și VoLTE disponibile.

Ambele te ajută să ai apeluri vocale mult mai clare, chiar și când nu ai suficient semnal. Prima se bazează pe semnalul wireless de internet, cea de-a doua se bazează pe conexiunea la internet prin internet mobil.

VoLTE funcționează ca standardul VoIP. Folosește rețeaua 4G/LTE de date mobile a companiei. În loc să consumi minute, vei consuma trafic de internet când ai la dispoziție posibilitatea de a efectua un asemenea apel.

De asemenea, apelurile prin Digi | RCS-RDS se conectează mult mai rapid din momentul inițierii, în mai puțin de două secunde. Iar situația e cu atât mai interesantă când vorbim de VoWi-Fi.

Te conectezi la internetul wireless de care beneficiezi și dispui de acoperire mult mai bună pentru apeluri în interiorul casei sau unde te regăsești. Poți avea serviciul VoWi-Fi și în exterior, prin rețeaua națională de hotspoturi Digi Wi-Fi.

Ambele setări pot fi activate atât pe iPhone, cât și pe Android. Ai detalii suplimentare pe site-ul Digi aici.

Citește și:
Etichete: