07 mai 2020 | 13:50

Digi | RCS-RDS tocmai a pus pe site o super ofertă: costă doar 15 lei și vine la fix pentru perioada asta

Ghidul cumpărătorului
Digi | RCS-RDS tocmai a pus pe site o super ofertă: costă doar 15 lei și vine la fix pentru perioada asta

Digi | RCS-RDS are pe site o ofertă excelentă pentru clienți. Costă doar 15 lei, dar banii aceștia îți asigură acces nelimitat la produse importante.

Abonamentul pentru cablu digital de la Digi | RCS-RDS costă doar 30 de lei pe lună. Și ai zice că ai suficiente canale TV la care să te uiți. Sunt 141 de canale TV digitale, dintre care 34 sunt în HD. Totodată, în aplicația Digi Online ai acces la peste 70 de canale, oriunde ajungi și ai internet.

Ce n-ai în tot acest pachet? Conținutul HBO. Posturile HBO nu sunt incluse, dar, din fericire, le poți avea acum cu oferta de 15 lei.

Pe ce plătești 15 lei la Digi | RCS-RDS

Digi | RCS-RDS pune acum la bătaie pachetul Maxpak la 15 lei pe lună. Ai astfel acces la cinci canale TV pe care ai unele dintre cele mai bune filme și seriale disponibile în acest moment. Vorbim de HBO, HBO 2 HD și HBO 3 HD. Pe lângă canalele HBO vei avea altele două în plus: Cinemax 2 și Cinemax HD.

Și, da, poți avea acces la HBO Go, ca să te uiți la filme și seriale și de pe telefon sau tabletă. Ai informațiile despre ofertă pe site.

Nu uita și de aplicația operatorului

Dacă ești client, sau devii acum, e bine să știi că ar trebui să configurezi Digi Online. Prin ea ai acces la peste 70 de canale TV online. Totodată, poți vedea meciurile din UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1, Seria A, La Liga sau Ligue 1 pe orice dispozitiv.

Nu în ultimul rând, prin aplicație ai acces la HBO Go într-o secțiune dedicată. Poți astfel vedea filmele și serialele favorite. Streamingul funcționează pe maximum cinci dispozitive. Aplicația de la Digi | RCS-RDS e disponibilă pe orice smartphone cu Android 4.4 sau mai nou și iOS 12.1 sau mai nou. Pe computer merge pe sistemele de operare Windows și macOS în browser.