Digi | RCS-RDS tocmai a făcut anunțul și toți românii sunt vizați: așa ceva nu se întâmplă prea des

Digi | RCS-RDS tocmai a făcut anunțul și toți românii sunt vizați: așa ceva nu se întâmplă prea des

Digi | RCS-RDS a pregătit o campanie speciala pentru această toamnă. Compania promite prețuri foarte bune și acum a oferit primele indicii despre ce pregătește pentru toți românii interesați.

În ultima săptămână, Digi | RCS-RDS a anunțat că pregătește o super campanie cu reduceri pentru toți cei interesați. A denumit campania „Gurile Rele” și ideea e să închidă gura criticilor. „[…] când spunem «avantaje», ne  referim atât la prețurile cu adevărat avantajoase pentru clienți, cât și la lipsa surprizelor neplăcute. Astfel, clienții Digi ni se pot alătura în campania de închidere a … gurilor rele”, susține compania.

Campania debutează oficial pe 22 septembrie. Astfel, de marți până duminică (27 septembrie), clienții care aleg să contracteze un serviciu nou (internet fix, televiziune prin cablu sau satelit, respectiv abonament de telefonie mobilă) beneficiază de o reducere de 50% din valoarea abonamentului ales, pentru o perioadă de 6 luni.

Vestea și mai bună e că oferta se aplică atât clienților noi, cât și celor existenți. Este disponibilă exclusiv online și în aplicația operatorului.

Cum poți profita și tu de oferta Digi | RCS-RDS

Toți clienții care doresc să beneficieze de această ofertă vor accesa site-ul DigiRomania.ro, având posibilitatea de a alege serviciile direct din pagina principală, unde va fi vizibilă această ofertă. Abonarea este disponibilă complet online, inclusiv programarea instalării. Indiferent ce servicii alege să contracteze un client, prețul acestora va fi redus direct pe factură în primele 6 luni cu 50%.

Așa că stai cu ochii pe site pe 22 septembrie și vezi dacă te încântă ceva. Altfel, dacă vrei telefoane noi, sunt unele disponibile cu plată în rate și avans de zero lei sau avans foarte mic. Am făcut o listă aici, unde ai și detalii despre cum să iei chiar și telefoane scumpe la preț mai mic. Poți alege chiar și modele 5G, să fii pregătit de internetul mai rapid. Digi | RCS-RDS asigură conexiune în anumite puncte din București și alte câteva orașe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: