Digi | RCS-RDS tocmai a făcut anunțul: e gratis pentru toți clienții. Grăbește-te, dacă vrei să prinzi

Digi | RCS-RDS tocmai a făcut anunțul: e gratis pentru toți clienții. Grăbește-te, dacă vrei să prinzi

Digi | RCS-RDS se laudă constant cu prețurile mici. Dar e bine să știi că, uneori, are și campanii speciale în cadrul cărora oferă o mulțime de beneficii, cum e cazul și acum.

Operatorul vine acum cu o ofertă excelentă pentru întreaga familie. Așa cum a fost cazul și cu extraopțiunea 4K, astfel încât să te bucuri pe televizor de conținut la cea mai înaltă calitate. Acum e însă vorba de HBO.

Oferta e anunțată acum pe site, va fi activă din 19 octombrie și trebuie să fii pe fază ca s-o prinzi. E vorba de activarea extraopțiunii Maxpack din contul Digi România, apoi primești două luni reducere la extraopțiune.

Extraopțiunea aceasta include HBO și HBO Go, astfel că profiți de conținut atât pe TV, cât și pe telefon și unde mai vrei să ai conținutul de pe serviciul HBO Go.

hbo go digi rcs-rds gratis

Cine poate beneficia de noua ofertă de la Digi | RCS-RDS

Oferta pentru două luni gratuite Maxpack este destinată atât clienților de televiziune digitală prin cablu, cât și abonaților de televiziune prin satelit (DTH). Aceasta e, de fapt, noutatea ofertei, după cum notează Media Max.

Abonații pachetelor de bază (Digital pentru cablu și Baza pentru satelit) vor putea beneficia de cele două luni gratuite Maxpack la activarea online a extraoptiunii. Majoritatea ofertelor destinate extraopțiunilor TV au fost destinate doar clienților de televiziune prin cablu însă de dată asta vor putea beneficia și abonații Digi DTH de ce propune Digi | RCS-RDS.

E bine de reținut că, deși prețul este același, abonații Digi satelit nu au posturile HD în extraopțiunile HBO și Maxpack. Asta înseamnă că vor putea recepționa doar HBO 1, HBO 2 și HBO 3 (cu extraopțiunea HBO) sau HBO 1, HBO 2 și HBO 3 și Cinemax (cu extraopțiunea Maxpack). De asemenea, Cinemax 2 nu este disponibil nici măcar în format SD pe satelit, în condițiile în care pe cablu există și varianta HD.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: