Digi a făcut anunțul: dă așa ceva gratis și e pentru toți românii

Digi a făcut anunțul: dă așa ceva gratis și e pentru toți românii

Digi | RCS-RDS a venit cu un anunț excepțional pentru această perioadă. Așa cum te-ai aștepta, e vorba de un serviciu pe care îl dă gratuit, ca să vezi dacă merită sau nu să plătești așa ceva.

Grupul Digi | RCS-RDS anunță că le oferă clienților extraopțiunea 4K gratuit. Sub mesajul „4K, să fie clar”, compania susține că timp de două luni nu plătești nimic, apoi decizi dacă e cazul să plătești sau nu.

De ce ai vrea extraopțiunea de la Digi | RCS-RDS? Ei bine, în primul rând e vorba de rezoluție. Te bucuri de conținut la o calitate mai ridicată, mai ales de competițiile sportive. Totodată, dacă ai televizor 4K, e timpul și să profiți de rezoluția pe care ți-o oferă.

Deocamdată, compania oferă două canale cu extraopțiunea aceasta: Digi 4K și Eurosport 4K. În prezent, dacă activezi extraopțiunea în această săptămână, te bucuri de ea gratuit timp de două luni. Apoi, dacă vrei s-o păstrezi, costă doar cinci lei pe lună.

Ce poți să vezi la 4K în rețeaua Digi | RCS-RDS

Operatorul se laudă cu meciuri din UEFA Champions League, cu cursele de senzație din Formula 1, dar și cu meciurile din campionatul de fotbal al Spaniei. Totodată, pe Eurosport ai Roland Garros, dar și turul ciclist al Spaniei.

Oferta de acum oferită de Digi | RCS-RDS e valabilă până pe 11 octombrie. Dar trebuie să mai știi că extraopțiunea 4K este disponibilă doar împreună cu serviciul DigiTV cablu digital și este compatibilă cu televizoare cu rezoluție UltraHD, interfața CI+ și un Digi Smart Cam. Oferta e disponibilă pe site aici.

Despre televiziunea Digi 4K e bine să știi că, din 1 februarie 2019, e inclusă în pachetul serviciilor de cablu. În ceea ce privește conținutul, sunt următoarele tipuri: documentare, filme despre natură, muzică și meciuri de fotbal din Champions League și Europa League și cam atât. E de așteptat ca în timp oferta să se mai dezvolte.

Citește și:
Etichete: