Digi | RCS-RDS oferă gratis așa ceva pentru milioane de clienți. Cum profiți chiar de acum

Digi | RCS-RDS oferă gratis așa ceva pentru milioane de clienți. Cum profiți chiar de acum

Pe lângă numeroasele oferte pe care Digi | RCS-RDS le pune la dispoziție periodic, e una care ține de ceva timp. Și îți ușurează enorm viața.

În 2020, digitalizare a avansat considerabil. Iar Digi | RCS-RDS, ca multe alte companii, aveau și au pus la dispoziție unelte digitale. Una dintre ele e posibilitatea de-a primi și plăti factura online, de la distanță. Procesul n-ar trebui să dureze prea mult și plata se face în cele mai sigure condiții. Și poți folosi chiar WhatsApp.

Cum profiți de opțiunea gratuită de la Digi | RCS-RDS

Dacă n-ai factură electronică de la Digi | RCS-RDS, nu-ți face griji. O poți activa online, ai o pagină dedicată. Îți introduci numărul de client, CNP și adresa de mail. Există o pagină specială și pentru plata facturii. Introduci numărul de telefon, codul de client sau seria și numărul facturii. Setezi suma de plată și bagi adresa de mail.

Factura o poți primi chiar și pe WhatsApp. Și e simplu să faci asta, ba chiar și util. Adaugă în lista de contacte numărul 0316300505. În momentul emiterii facturii, vei primi în WhatsApp un mesaj de informare. Pentru a putea vizualiza PDF factura Digi, va trebui să introduci textul „FACTURA”. Astfel, înştiinţarea prin WhatsApp a fost activată.

Ca idee, e foarte util să ai factura online, pentru că ții mai ușor evidența plăților și a ce ai de plătit. Dacă plătești online, de exemplu, în aplicația de internet banking poți găsi ușor ce-ai plătit. Așa, nu mai stai să ții bonuri fiscale de fiecare dată când plătești.

Nu în ultimul rând, procesul e gratuit și n-ai de ce să nu profiți de el. Dacă ai și rude cărora le plătești tu facturile de la Digi | RCS-RDS scapi de niște drumuri și bătăi de cap.

Compania a făcut propria listă de avantaje. Poți vedea factură imediat ce a fost emisă, ai acces la datele din factură 24/24, ai factura la îndemână (o salvezi pe PC-ul tău), primești lista detaliată a apelurilor telefonice și, nu în ultimul rând, ai permanent la îndemână informațiile despre modalitățile de plata a facturii

Etichete: