21 oct. 2020 | 12:36

Digi | RCS-RDS își face pomană cu mii de români: iei așa ceva la fix zero lei

CHESTII
Digi | RCS-RDS își face pomană cu mii de români: iei așa ceva la fix zero lei

Când vine vorba de-o achiziție bună, e cazul să te uiți pe ce oferă Digi | RCS-RDS. Recent a anunțat că oferă pentru mii de români o ofertă excepțională. Dacă vrei un telefon nou, ar fi cazul să te gândești să profiți.

Promoția de-acum a Digi | RCS-RDS îți oferă acces la tot felul de telefoane pentru care nu plătești nimic ca avans. Apoi, costul lor intră în factură ca rată lunară. Totodată, ai astfel acces la abonamentul Optim Nelimitat cu numeroase beneficii.

Abonamentul include convorbiri nelimitate în toate reţelele naţionale, fixe şi mobile, nelimitate și convorbirile internaţionale în principalele reţele fixe din UE, SUA, Canada şi China plus 3.000 de minute convorbiri internaţionale în principalele reţele mobile din SUA, Canada, China şi UE, dar și internet nelimitat în rețeaua 4G. Sigur, după ce-ai consumat pachetul de câteva zeci de GB, scade viteza, dar mai ai conexiune.

Ține cont că ofertele de mai jos sunt disponibile doar până la final de octombrie. În plus, poți alege telefoane Xiaomi (sunt pe site aici) sau telefoane Motorola (aici) de pe site-ul Digi | RCS-RDS.

Le iei de la Digi | RCS-RDS cu zero lei avans

Poți alege acum un Motorola Edge cu ecran de 6,7 inci, 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Iar când vine vorba de camere foto, aici avem despre ce vorbi: 64 MP, 16 MP și 8 MP. Iar bateria este de 4.500 mAh. Avansul este de zero lei, iar rata lunară este de 95,5 lei.

Apoi, ai un Xiaomi Redmi 9 cu zero lei avans și 54 de lei rată lunară. Telefonul are un ecran de 6,53 inci Full HD+, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, dar și un sistem special de camere foto: 13 MP, cu 8 MP și cu 2 MP și 5 MP. Iar bateria este de 5.020 mAh.

Nu ar trebui să ratezi de la Digi | RCS-RDS un Motorola G 5G Plus cu ecran de 6,7 inci, 6 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și un ansamblu foto-video deosebit: 48 MP, 8 MP, 2 MP și 5 MP. Cu o baterie de 5.000 mAh ești sigur că ai autonomie pentru toată ziua. Costă lunar 66,5 lei, iar avansul este de zero lei.