Anunțul momentului de la Digi | RCS-RDS: le dă la zero lei și toți românii pot profita

Anunțul momentului de la Digi | RCS-RDS: le dă la zero lei și toți românii pot profita

Dacă ești în căutarea unui telefon nou, e posibil să fie de interes ce oferă Digi | RCS-RDS acum. E vorba de modele la doar zero lei. Dar cum e posibil? Hai să afli.

Când vine vorba de prețuri mici, Digi | RCS-RDS vine constant cu promoții de care să profiți. Așa e cazul și acum, când ai cel puțin trei telefoane pe care le poți avea cu zero lei avans. Apoi, sunt câteva modele pe care mai dai ceva și după plătești rata lunară.

Ce propune operatorul e un abonament Digi Optim Nelimitat cu convorbiri nelimitate în toate reţelele naţionale, fixe şi mobile, nelimitate și convorbirile internaţionale în principalele reţele fixe din UE, SUA, Canada şi China plus 3.000 de minute convorbiri internaţionale în principalele reţele mobile din SUA, Canada, China şi UE, dar și internet nelimitat în rețeaua 4G. Sigur, după ce-ai consumat pachetul de câteva zeci de GB, scade viteza, dar mai ai conexiune.

Ce telefoane dă Digi | RCS-RDS la zero lei?

Primul model este Xiaomi Redmi 9 cu zero lei avans și 54 de lei rată lunară. Telefonul are un ecran de 6,53 inci Full HD+, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, dar și un sistem special de camere foto: 13 MP, cu 8 MP și cu 2 MP și 5 MP. Iar bateria este de 5.020 mAh.

Al doilea model este un Motorola Edge cu ecran de 6,7 inci, 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Iar când vine vorba de camere foto, aici avem despre ce vorbi: 64 MP, 16 MP și 8 MP. Iar bateria este de 4.500 mAh. Avansul este de zero lei, iar rata lunară este de 95,5 lei.

În fine, mai e la Digi | RCS-RDS și un Motorola G 5G Plus cu ecran de 6,7 inci, 6 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și un ansamblu foto-video deosebit: 48 MP, 8 MP, 2 MP și 5 MP. Cu o baterie de 5.000 mAh ești sigur că ai autonomie pentru toată ziua. Costă lunar 66,5 lei, iar avansul este de zero lei.

Ține cont că aceste oferte sunt disponibile doar până la final de octombrie.

Citește și: